Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Μαλακοπή - Νίκη Ευκαρπίας 0-1

Ήττα για την ομάδα μας από τη Νίκη Ευκαρπίας με σκορ 0-1. Η ομάδα μας παρότι ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ηττήθηκε τελικά με ένα γκολ στο 85ο λεπτό και ενώ παίζαμε με 9 παίχτες.
Καθόλη τη διάρκεια του 90λεπτου δημιουργήσαμε και χάσαμε καλές ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρουμε να παραβιάσουμε την αντίπαλη εστία. Μάλιστα μείναμε με 9 παίχτες μετά τις αποβολές των Τυρανίδη και Καραγκούνη. Παρόλα αυτά η ομάδα μας ήταν αυτή που πίεζε για το γκολ. Σε μία όμως αδράνεια της άμυνάς μας οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 85' κάνοντας το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ.
Με το τέλος του πρώτου μισού του πρωταθλήματος η ομάδα μας κατέλαβε την τέταρτη θέση και θα μπει στον καινούριο όμιλο που θα δημιουργηθεί από τις 10 καλύτερες ομάδες των δύο ομίλων με 1 πόντο.

Μαλακοπή: Ιγνατάκης, Μπενάι Ν., Καραγκούνης, Τριανταφυλλίδης, Τυρανίδης, Παναγιωτίδης, Μπενάι Σ.(75', Δίπλας), Τσαβδαρίδης(85', Νικολούλης), Κόντος, Αναστασιάδης(68', Φορόπουλος), Λαμπαδάριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου