Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΟΝΕ - ΜΑΛΑΚΟΠΗ 2-0

  Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στον σημερινό αγώνα στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Α1 με αντίπαλο τον ΠΑΟΝΕ. Η απόδοση μας κυμάνθηκε σε ιδιαιτέρως χαμηλά επίπεδα, δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ, ενώ ο αντίπαλος ευτύχησε να προηγηθεί από λάθος υπολογισμό του Αλέξη Γούλα στο 31ο λεπτό με τον Τζέλο.
  Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι και να μεταφέρουμε την μπάλα προς την περιοχή του αντιπάλου όχι όμως με ορθόδοξο τρόπο με αποτέλεσμα να μην δημιουργήσουμε μεγάλες φάσεις πλην ενός σουτ του Βασίλη Καλιάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής που μπλόκαρε με δυσκολία ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
  Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στο 82ο λεπτό όταν, σε ένα κόρνερ, η άμυνα μας δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ''κλειδώσουν'' το παιχνίδι με ένα εντυπωσιακό γκολ. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ισοβαθμούμε με τον ΠΑΟΝΕ στην τρίτη θέση έχοντας 21 βαθμούς.
  Στο σημερινό παιχνίδι αγωνίστηκαν:
Γούλας, Τυρανίδης, Καραγκούνης (83' Κόντος), Λόλης, Βλάχος, Αστειόπουλος (68' Λαμπαδάριος), Νικολούλης, Παναγιωτίδης (70' Τσιαπακίδης), Καλιάκης, Ματελόπουλος, Κουζούφης.

Τα άλλα αποτελέσματα και οι βαθμολογία http://www.epsm.gr/games/championship.asp?diorganosi_parameter=a1_b

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου