Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Φοίνικας Καλαμαριάς - Μαλακοπή 2-5

Νίκη-πρόκριση για την ομάδα μας επί του Φοίνικα Καλαμαριάς με σκορ 2-5.
Ο αγώνας ήταν μοιρασμένος από την έναρξή του χωρίς κάποια ομάδα να μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία. Παρόλα αυτά σε ένα κόρνερ οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 1-0 λόγω ασυνενοησίας των παιχτών μας. Από εκείνο το σημείο η ομάδα μας άρχισε να ανεβαίνει στο γήπεδο και αφού έχασε δύο καλές ευκαιρίες, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Καλιάκη μετά από ασσίστ του Κόντου.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τη Μαλακοπή όταν ο Καλιάκης έβγαλε τον Κόντο μόνο του στην αντίπαλη εστία και με κοντινό πλασέ έγινε το 1-2. Δέκα λεπτά αργότερα και πάλι ο Καλιάκης έκανε το 1-3 με σουτ μέσα από την περιοχή. Λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες. Παρόλα αυτά δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να μειώσουν στο 75'. Γρήγορα όμως έγινε το 2-4 με αυτογκόλ που ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Το 2-5 ήταν και το ωραιότερο γκολ με τον Τσιαπακίδη να σεντράρει και τον Κόντο από κοντά να σκοράρει για δεύτερη φορά.

Μαλακοπή: Γούλας, Μπενάι Ν., Καραγκούνης, Λόλης, Τυρανίδης, Κουζούφης, Αναστασιάδης (70', Παναγιωτίδης), Μπενάι Σ. (65', Τσιαπακίδης), Κόντος, Ματελόπουλος, Καλιάκης (90', Τσαβδαρίδης)

3 σχόλια: