Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Νεάπολη - Μαλακοπή 0-1

Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας με σκορ 0-1 επί της Νεάπολης. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ζήτησε το γκολ μέχρι και το τελευταίο λεπτό και κατάφερε να το πετύχει στο 93ο λεπτό με τον Λαμπαδάριο.
Στο πρώτο μισάωρο κυριαρχήσαμε πλήρως στο παιχνίδι κρατώντας πολύ καλά τη μπάλα στα πόδια μας. Παρόλα αυτά δεν κάναμε τη μεγάλη ευκαιρία απέναντι στην αντίπαλη εστία αφού κάποια σουτ που έγιναν μέσα από την περιοχή αποκρούστηκαν εύκολα από τον τερματοφύλακα της Νεάπολης. Η καλύτερή μας ευκαιρία ήταν μία κεφαλιά του Χάρη Βλάχου από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πεχλιβανίδη με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας. Μετά το 30' οι αντίπαλοι ισορρόπησαν το παιχνίδι χωρίς να δημιουργήσουν όμως κάποια ευκαιρία μπροστά από τα καρέ του Γούλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Νεάπολη πίεσε ψηλά ώστε να εκμεταλλευτεί τον ευνοικό αέρα κάτι που δυσκόλεψε αρκετά την κυκλοφορία της μπαλας της ομάδας μας. Δεν δημιουργήσαμε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες ενώ και οι αντίπαλοί μας έχασαν μόλις μία καλή ευκαιρία όταν η κεφαλιά που επιχείρησε ο στόπερ της Νεάπολης από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε έξω μετά από εκτέλεση κόρνερ. Παρόλα αυτά φαινόταν ότι πιέζαμε για το γκολ σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας που ήθελαν να κρατήσουν το 0-0. Το γκολ ήρθε στο 93ο λεπτό όταν μετά από σουτ του Αναστασιάδη η μπάλα έφτασε στον Πεχλιβανίδη μέσα στη μικρή περιοχή ο οποίος δεν μπόρεσε να σουτάρει όπως ήθελε αφού γλίστρησε. Η μπάλα στρώθηκε στον Λαμπαδάριο ο οποίος με σουτ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα μας.

Μαλακοπή: Γούλας, Αστειόπουλος (78', Κόντος), Αναστασιάδης, Βλάχος, Τυρανίδης, Παναγιωτίδης, Πεχλιβανίδης, Μάχας (68', Λόλης), Νικολούλης, Ματελόπουλος (85', Λαμπαδάριος), Καλλιάκης

4 σχόλια: