Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Μαλακοπή - ΠΑΟΔ 1-2

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας και ηττήθηκε με 1-2 από τον ΠΑΟΔ για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση. Έτσι χαθηκε η ευκαιρία να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, έτρεξαν και πίεσαν περισσότερο με αποτέλεσμα να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους, να διατηρούν την κατοχή της μπάλας και μην πιέζονται ουσιαστικά. Μάλιστα εκμεταλλευόμενοι δύο αδράνειες της ομάδας μας κατάφεραν να προηγηθούν με 0-2 μόλις στο 30ο λεπτό της συνάντησης με ισάριθμα γκολ του Καζάνα. Το ημίχρονο τελείωσε με τη Μαλακοπή να απειλεί μόλις μία φορά τα αντίπαλα καρέ με το σουτ του Νικολούλη να περνάει πάνω από τα δοκάρια και ενώ βρισκόταν σε πολύ πλεονεκτική θέση.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε και με τις αλλαγές του προπονητή που πέρασε στον αγώνα τον Καλιάκη (ήδη από το πρώτο ημίχρονο) αλλά και τους Λαμπαδάριο και Ματελόπουλο. Η ομάδα μας έπαιξε τη μπάλα ψηλά ώστε να εκμεταλλευτεί την ικανότητα των επιθετικών της στο ψηλό παιχνίδι και σε συνδιασμό με την οπισθοχώριση των αντιπάλων της μετέφερε πολλές φορές το παιχνίδι στα αντίπαλα καρέ δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες. Μάλιστα έχασε και πέναλτυ με τον Πεχλιβανίδη να μη μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 82ο λεπτό. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε η μείωση του σκορ όταν μετά από κόρνερ του Πεχλιβανίδη ο Τριανταφυλλίδης με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ακολούθησε ένα πεντάλεπτο με τη Μαλακοπή να κερδίζει συνεχόμενα κόρνερ τα οποία όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτα. Η τελευταία ευκαιρία χάθηκε από τον Νικολούλη ο οποίος βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα, καθυστέρησε όμως να τελείωσει τη φάση και ο επερχόμενος αμυντικός έβαλε την κόντρα στο σουτ που επιχείρησε και γλίτωσε την εστία του.
Να σημειωθεί ότι αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Αγγούσι Ρούντι με την ομάδα μας αφού θα μετακομίσει στην Κεφαλονιά λόγω σπουδών.

Μαλακοπή: Γούλας, Τριανταφυλλίδης, Τυρανίδης, Αστειόπουλος, Καραγκούνης (35', Καλιάκης), Παναγιωτίδης, Τσιαπακίδης (60', Λαμπαδάριος), Πεχλιβανίδης, Νικολούλης, Αναστασιάδης, Πολυμέρης (75', Ματελόπουλος)
Μαλακοπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου