Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Η Πρώτη του ΠΟΜ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη προπόνηση της Μαλακοπής για τη νέα αγωνιστική περίοδο η οποία ξεκινάει με πολλά όνειρα και υψηλούς στόχους. Πολλά ήταν τα νέα πρόσωπα ενώ υπήρξαν και αρκετές απουσίες. Ο Γιάννης Βλάχος από την πλευρά της διοίκησης όσο και ο Χάρης Βλάχος ως προπονητής στις σύντομες ομιλίες τους (λόγω των αρκετών απουσιών) καλωσόρισαν τους νέους παίχτες, ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία σε όλους και στη συνέχεια ξεκίνησε η προπόνηση η οποία κινήθηκε σε χαμηλούς ρυθμούς.
Άξια αναφοράς η παρουσία του Γιάννη Οικονόμου, που ζήτησε τη φανέλα με το νούμερο 21 όσα και τα goal που όπως δήλωσε θα βάλει φέτος, καθώς και του Κώστα Κουζούφη ο οποίος μετά από πέντε χρόνια επέστρεψε και πάλι στην ομάδα μας.
Τη φανέλα με το νούμερο 10 στην πλάτη θα φοράει ο Τσαβδαρίδης Κώστας, του το παραχώρησε ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ενώ τη φανέλα με το 9 θα φοράει, μετά το περσινό σκάνδαλο, ο Θωμάς Ματελόβ βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την προπόνηση.

5 σχόλια:

  1. αντε μωρη τρελα ΠΟΜΑΡΑ,καλη ποδοσφαιρικη χρονια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλη αρχη αγορια το χουμε φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους το 9 πήγε στα χερια που του αξίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαλαρώστε λίγο με τα γκολ γιατί σε λίγο θα τελειώσουν. 21 ο ένας, 15 ο άλλος, 18 ο τρίτος. Πόσα θα βάλουμε 150; Και λείπει και ο Στάθης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. POMARAAAAA KALI XRONIAAAAA SYNDESMOS FILWN XALKIDIKISSS!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή