Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ο παλιός είναι αλλιώς

Σε ένα συγκλονιστηκό αγώνα οι παλαίμαχοι κατάφεραν να πάρουν και φέτος τη νίκη επί των εν ενεργεία με τελικό σκορ 4-5 και έδειξαν ότι ο παλιός είναι αλλιώς.
Από νωρίς άρχισαν να καταφθάνουν στο γήπεδο οι παλαίμαχοι όλοι ανυπόμονοι αφού θα έβλεπαν μετά από καιρό παλιούς τους συμπαίχτες και θα έπαιζαν και πάλι μαζί.
Ο αγώνας άρχισε με 10λεπτη καθυστέρηση αφού μάλλον δεν μπορούσαν να καταλήξουν στην αρχική 11αδα. Ο προπονητής Γιάννης Βλάχος μιλούσε αλλά ποιος τον άκουγε. Τελικά μετά από συνενοήσεις κατέληξαν στην εξής 11αδα:

ΚΑΝΤΕΡΗΣ,ΚΩΛΛΕΤΗΣ,ΜΗΤΤΑΣ,ΓΑΜΠΑΣ,ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ,ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ,
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ(καλύτερος),ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ(ξίφος),ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΣ,ΒΛΑΧΟΣ.
Την αποστολή συμπλήρωναν οι Αλίρης και Πεχλιβανίδης.

Η 11αδα των εν ενεργεία δεν αξίζει να αναφερθεί αφού έχασε για δεύτερη συνεχή χρονιά (η πρώτη ήταν παρωδία) από τους παλαίμαχους και η καρέκλα του προπονητή τους, Αστειόπουλου, τρίζει επικίνδυνα.
Διαιτητής της συνάντησης στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Κουζούδης που οι φίλοι του τον φωνάζουν "Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ". Στο πρώτο 5λεπτο οι παλαίμαχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν αλλά ο "ΔΙΚΑΙΟΣ" ακύρωσε το goal ως offside κάτι που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι εν ενεργεία πήραν τον έλεγχο του αγώνα και πέτυχαν 3 αναπάντητα goal παρά την είσοδο στον αγωνιστηκό χώρο και του Πεχλιβανίδη(ποιος βγήκε?).
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι παλαίμαχοι έφεραν τα πάνω κάτω και με αντεπίθεση διαρκείας προηγήθηκαν με 3-4. Να σημειωθεί ότι διαιτητής ανέλαβε ο Γιάννης Βλάχος (ναι είναι ο προπονητής της ομάδας των παλαιμάχων) ο οποίος παρόλα αυτά ήταν 50ρίσιος. Οι εν ενεργεία κατάφεραν να φέρουν τον αγώνα και πάλι στα ίσια, με goal του γεννημένου σεντέρ φορ Αλέξη Γούλα γνωστού ως GIGI. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Πεχλιβανίδης με σουτ έξω από την περιοχή.
MVP αναδείθηκε μετά από ψηφοφορία των παιχτών ο χαρισματικός Μάικ Γάμπας ο οποίος δίδαξε το πως παίζεται η θέση του δεξιού μπακ παρότι κάθε φορά που ακουμπούσε τη μπάλα οι συμπαίχτες του Λαμπαδάριος και Διδασκάλου φώναζαν στο προπονητή Γιάννη Βλάχο να τον πετάξει έξω (δεν καταλάβαμε το γιατί).

Το ραντεβού ανανεώθηκε και πάλι για του χρόνου. Ακολούθησε ψήσημο και κατανάλωση κρεάτων στην οποία οι εν ενεργεία επικράτησαν εύκολα. Πλούσιο φωτορεπορτάζ θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες.

1 σχόλιο:

  1. ΣΚΟΡΑΡΩ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ.....ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΕΒΑΖΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Ο ΤΑΣΟΣ,,,,,ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!! ΚΑΤΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΜΑΤΕ ΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΩ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΨΩΜΙ ΤΥΡΙ....ΜΟΝΟ ΧΑΡΗ ΒΛΑΧΟ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ 80 ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή