Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ένωση Συκεών - Μαλακοπή 3-2

Ήττα-αποκλεισμός από τη συνέχεια των play off για την ομάδα μας από την Ένωση Συκεών με σκορ 3-2 όπως αυτό διαμορφώθηκε στο 117'. Παρά την ήττα οι παίχτες μας έκαναν σπουδαία εμφάνιση και τα έδωσαν όλα για τη νίκη παρά τις απουσίες αλλά και την κούραση αφού μόλις τέσσερεις ημέρες πριν, έπαιξαν άλλα 120 λεπτά με αντίπαλο τη Λητή.
Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο αλλά παρόλα αυτά βρέθηκε πίσω στο σκορ με goal του Κελεσίδη στο 38. Η ισοφάριση ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο από τον Πεχλιβανίδη στο 72ο λεπτό. Η Ένωση απάντησε 11 λεπτά αργότερα κάνοντας το 2-1. Παρόλα αυτά η Μαλακοπή προσπάθησε και πάλι για την ισοφάρριση και το κατάφερε στο 94ο λεπτό με τον Παναγιωτίδη. Η κούραση των παιχτών μας ήταν εμφανής στην παράταση οι οποίοι πάντως κράτησαν εύκολα το 2-2 στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο και στο 117' σε μία αμφισβητούμενη φάση, η οποία ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους φιλοξενούμενους, πήραν και πάλι το προβάδισμα. Τα χρονικά περιθώρια ήταν πολύ στενά πλέον και έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την Ένωση να πανηγυρίζει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση των Play off.
Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκαν οι επίσημες υποχρεώσεις της Μαλακοπής για τη φετινή περίοδο η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού ο βασικός στόχος της εισόδου στα Play off επιτεύχθηκε ενώ και γενικότερα η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο (ίσως το καλύτερο της κατηγορίας) και πέτυχε σπουδαία αποτελέσματα.
Οι προπονήσεις (και κάποια φιλικά) θα συνεχιστούν μέχρι τις 20 Μαίου όταν και θα ολοκληρωθεί και τυπικά η χρονιά.

Μαλακοπή: Γούλας, Τυρανίδης, Αχαλινόπουλος Λ., Βλάχος, Τριανταφυλλίδης, Παναγιωτίδης, Χατζάρας (Οικονόμου, 66'), Μάχας, Αχαλινόπουλος Κ. (Λαμπαδάριος, 86'), Ματελόπουλος (Πολυμέρης, 84'), Πεχλιβανίδης

2 σχόλια:

  1. Ο "Παίζω με τη Μία" συκώθηκε από το κρεβάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε παιχταράδες για την προσπάθεια.
    Χάθηκε το πριμ των 25000...κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή