Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Μακεδονικός Λήτης - Μαλακοπή 0-0 (1-4)

Πρώτος στόχος επιτεύχθει για τη Μαλακοπή με την είσοδο στα Play off της Α1. Παρά την κακή απόδοση ειδικότερα μετά το 30ο λεπτό η ομάδα μας πήρε τη νίκη στα πέναλτυ και ταυτόχρονα την 6η θέση.
Στο πρώτο ημίχρονο και ειδικότερα στο πρώτο μισάωρο η ομάδα μας ήταν ανώτερη του αντιπάλου της έχασε δύο καλές ευκαιρίες ενώ ταυτόχρονα δεν άφησε τη Λητή να μπει καμία φορά στην περιοχή της. Στα τελευταία 15 λεπτά του ημιχρόνου η απόδοση μας έπεσε με αποτέλεσμα η Λητή να βγει μπροστά χωρίς όμως να μπορέσει να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα μας να παίρνει αριθμητικό πλεονέκτημα αφού ο Λήτας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα λόγω σκληρού μαρκαρίσματος. Η ομάδα μας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την υπεραριθμία της κάνοντας ελάχιστες ευκαιρίες. Στο 85ο λεπτό ο Μακεδονικός έμεινε με 9 παίχτες αφού ανέτρεψε τον Πεχλιβανίδη λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση όπου και πάλι η απόδοση μας ήταν πολύ κακή με τον αντίπαλο να κρατάει σχετικά εύκολα το 0-0 και μάλιστα σε μία φάση στο 118' ο Αγαπητός έχασε την ευκαιρία του αγώνα όταν το σουτ που επιχείρησε από το ύψος της μικρής περιοχής εντελώς μόνος του έφυγε πολύ ψηλά άουτ.
Ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτυ εκεί όπου οι παίχτες μας είχαν 100% ευστοχία και πήραμε το πολυπόθητο αποτέλεσμα.
Για την ομάδα μας τα πέναλτυ εκτέλεσαν κατά σειρά οι: Πεχλιβανίδης, Χατζάρας, Αχαλινόπουλος Λ., Λαμπαδάριος. Ο Αγαπητός και ο Παπαστέριος έχασαν τα δύο πρώτα πέναλτυ με τον πρώτο να το στέλενει άουτ και τον δεύτερο να νικιέται από τον Γούλα.
Επόμενος αντίπαλος η Ένωση Συκεών εκτός έδρας.

Μαλακοπή: Γούλας, Αστειόπουλος, Αναστασιάδης (Ματελόπουλος, 70'), Βλάχος, Τριανταφυλλίδης, Παναγιωτίδης, Μάχας, Πεχλιβανίδης, Αχαλινόπουλος Κ. (Λαμπαδάριος, 105'), Αχαλινόπουλος Λ., Πολυμέρης (Χατζάρας, 80')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου