Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Αποτελέσματα Ακαδημιών

Κατηγορία Νέων

Μαλακοπή - Ηρακλής 2 1-1 (πεν., 3-4)
Την ήττα γνώρισε η Μαλακοπή από τον Ηρακλή στη διαδικασία των πέναλτυ. Στα πρώτα 25 λεπτά η ομάδα μας ήλεγχε τον αγώνα, έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Κατσάρα και Προδρόμου ενώ προηγήθηκε κιόλας με εκπληκτικό ψαλίδι του Μπενάι Νίκου από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 25ο λεπτό όμως ο Ηρακλής ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ και η απόδοση της ομάδας μας έπεσε κατακόρυφα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι παίχτηκε κυρίως στο κέντρο του γηπέδου, οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη και δεν έγινε ουσιαστική ευκαιρία μπροστά στις δύο εστίες. Έτσι το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτυ όπου ο Ηρακλής ευστόχησε και στα τρία ενώ από την ομάδα μας ο Κατσάρας ήταν αυτός που αστόχησε και έτσι ο Ηρακλής πήρε τη μεγάλη νίκη.

Κατηγορία Παίδων

Φλόγα Ανάληψης - Μαλακοπή 0-3
Ανώτερη η ομάδα Παίδων της Μαλακοπής επικράτησε εύκολα της αντίστοιχης της Φλόγας Ανάληψης με 0-3. Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας η οποία πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και νίκησε δίκαια τη Φλόγα.

Κατηγορία ΠρόΠαιδων


Αστέρας Πυλαίας Σ. Κωφίδης - Μαλακοπή 0-8
Πάρα πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας η οποία διέσυρε τον Αστέρα Πυλαίας με το ευρύ 0-8. Η ανωτερότητα της Μαλακοπής ήταν εμφανής από το πρώτο λεπτό και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο.

2 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που ο προπονητής του Προπαιδικού έπεινε καφέ στην Πλάκα και ο νέος προπονητής είναι δάσκαλος και το πήρε για πλάκα το ματσάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγνωστε καρφωνεσαι προσεχε, ποιοσ ειναι νεος προπονητης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή