Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Αποτελέσματα ακαδημιών

Κατηγορία Νέων

Μαλακοπή - Ιωάννης Παπάφης 4-0
Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα Νέων της Μαλακοπής που επικράτησε εύκολα επί του Ιωάννη Παπάφη με σκορ 4-0. Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 14ο λεπτό το σκορ ήταν 2-0 με τα goal των Κώστα Χρήστου (7') και Αντωνιάδη Βασίλη (14'). Τα goal της Μαλακοπής τριπλασίασε ο Μπενάι Σπύρος με σουτ από το ύψος του πέναλτυ αφού πρώτα είχε περάσει τρεις αντίπαλους αμυντικούς. Παρά τα τρία goal οι παίχτες μας σε κάθε φάση ήθελαν να κάνουν το παραπάνω με αποτέλεσμα να μην τελειώνουν τις φάσεις σωστά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ χειρότερη ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι αφού χάθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες. Το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι ο κάθε παίχτης ήθελε να βάλει μόνος του goal κάνοντας πολλές τρίπλες και μη επιλέγοντας τις έυκολες πάσες στους συμπαίχτες του. Το τέταρτο goal της Μαλακοπής πέτυχε ο Σφιντσιώτης Θωμάς με ψύχραιμο πλασέ μέσα από τη περιοχή.
Με αυτή τη νίκη η Μαλακοπή, εκμεταλλευόμενη τη νέα ήττα της ΑΕ Πυλαίας, πέρασε στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το ντέρμπυ της επόμενης αγωνιστικής μεταξύ της ομάδας μας και της ΑΕΠ θα κρίνει τη πρώτη θέση του ομίλου.

Κατηγορία ΠροΠαίδων


Μαλακοπή - Μέγας Αλέξανδρος 1-1
Στην ισοπαλία έμεινε η ομάδα Προπαίδων της Μαλακοπής με αντίπαλο την αντίστοιχη του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η ομάδα μας δεν μπόρεσε να "πιάσει" την απόδοση της προηγούμενης αγωνιστικής, που πέτυχε 8 goal, και έμεινε στο 1-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου