Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Μαλακοπή - Φοίνικας Πολίχνης 3-2

Επιτέλους νίκη για τη Μαλακοπή μετά από τέσσερεις συνεχόμενες ισοπαλίες με σκορ 3-2 επί του Φοίνικα Πολίχνης. Σε ένα ματς για γερά νεύρα η ομάδα επικράτησε στο τέλος παίρνοντας τους πολύτιμους 3 βαθμούς.
Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ καλά για τη Μαλακοπή αφού μόλις στο πρώτο λεπτό προηγήθηκε με κοντινή κεφαλιά του Πολυμέρη. Ο Φοίνικας από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου πήρε τον έλεγχο του αγώνα και έχασε δύο αρκετά καλές ευκαιρίες με δύο μακρινά σουτ τα οποία πέρασαν λίγο έξω από τα καρέ του Γούλα.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι με goal για την ομάδα μας με τον Ματίκα Στάθη να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την καταπληκτική ασσίστ του Πεχλιβανίδη. Η απόδοση των δυο ομάδων κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα με το πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να απειλείται η εστία του Γούλα. Ο Φοίνικας όμως κατάφερε πρώτα να μειώσει με πέναλτι-ανακάλυψη του διαιτητή και στη συνέχεια να  ισοφαρίσει με πολύ καλή εκτέλεση φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή.
Το τελικό 3-2 έκανε και πάλι ο Πολυμέρης στο 80', χαρίζοντας έτσι τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης στην ομάδα της Μαλακοπής.
Μαλακοπή: Γούλας, Αχαλινόπουλος Λ. (Θ.Ματίκας 84') Αναστασιάδης, Τυραννίδης, Βλάχος, Αστειόπουλος, Μάχας (Λαμπαδάριος 87'), Παναγιωτίδης, Ματίκας Σ., Πεχλιβανίδης, Πολυμέρης (Φορόπουλος 82')

1 σχόλιο:

  1. Ανακάλυψη-επινόηση-εφεύρεση...
    Τον διαιτητή τον λέγανε Κύρο Γρανάζη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή