Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Δόξα Πενταλόφου - Μαλακοπή 2-0

Την ήττα γνώρισε Μαλακοπή με σκορ 2-0 από τη Δόξα Πενταλόφου. Μέτρια η εμφάνιση της ομάδας μας που παρόλα αυτά θα μπορούσε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το γήπεδο του Πενταλόφου αν ήταν λίγο πιο τυχερή στις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο με διαφορετικούς τρόπους η κάθεμια. Η Δόξα ήθελε να παέι το ματς στη δύναμη, στις ψηλές μπαλιές ώστε να εκμεταλλευτεί τα σωματικά προσόντα των παιχτών της ενώ η ομάδα μας προσπάθησε να παίξει τη μπάλα χαμηλά και γρήγορα για να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των επιθετικών της. Και ενώ η Μαλακοπή είχε χάσει τις καλύτερες ευκαιρίες για να προηγηθεί κυρίως με τους Πεχλιβανίδη, Ματίκα Στάθη και Αχαλινόπουλο Κώστα, η Δόξα πέτυχε το goal σε μία ακίνδυνη φάση όταν σε μία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι ο Βασιλομιχελάκης με κοντινή προβολή παραβίασε την εστία του Γούλα.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες για τη Μαλακοπή να χάνονται κατά σειρά από τους Ματίκα Στάθη και Πεχλιβανίδη όταν τα σουτ που επιχείρησαν από το ύψος της μικρής περιοχής αποκρούστηκαν από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι το τέλος του αγώνα η Δόξα έμεινε πίσω από το κέντρο του γηπέδου προσπαθώντας να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα και η ομάδα μας πίεσε για την ισοφάριση χωρίς όμως να δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία παρά μόνο όταν ένα σουτ του Βλάχου αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από αμυντικό της Πενταλόφου. Η Δόξα έχασε μία μεγάλη ευκαιρία όταν ο Σαμπάνης από το ύψος της μικρής περιοχής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γούλα. Σημαντικό μειονέκτημα για τη Μαλακοπή αποτέλεσε το γεγονός ότι έκανε δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών καθώς και το ότι ο Πεχλιβανίδης περίπου 10 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα αισθάνθηκε ενοχλήσεις, και μη έχοντας άλλες αλλαγές, παρέμεινε στο ματς χωρίς όμως να μπορεί να βοηθήσει όπως μπορούσε. Το 2-0 έγινε στο 87ο λεπτό με αυτογκολ του Φορόπουλου ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα σε μία παρόλα αυτά δύσκολη επέμβαση στην οποία ήταν δύσκολο να αποφευχθει το αυτογκόλ.
Ακολουθεί ρεπό για την ομάδα μας το οποίο έρχεται στην πιο κατάλληλη στιγμή ώστε να προλάβουν οι τραυματίες να αποθεραπευτούν μέχρι τον επόμενο αγώνα.

Μαλακοπή: Γούλας, Ματίκας Θ., Αναστασιάδης (Χατζάρας, 60'), Βλάχος, Τυρανίδης, Παναγιωτίδης (Πολυμέρης, 75'), Αστειόπουλος, Φορόπουλος, Πεχλιβανίδης, Αχαλινόπουλος Κ. (Λαμπαδάριος, 80'), Ματίκας Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου