Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Μαλακοπή - Θερμαικός Θέρμης 3-0

Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη-πρόκριση για την ομάδα μας απέναντι στο Θερμαικό Θέρμης με σκορ 3-0. Η Μαλακοπή κυριάρχησε στο γήπεδο και στα 90 λεπτά του αγώνα και πήρε άνετα την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
Από το πρώτο λεπτό η ομάδα μας επέβαλε το παιχνίδι της, έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δοκάρι για τον Θερμαικό όταν σε τετ - α - τετ της ομάδας της Θέρμης ο Αγκούσι αντέδρασε σωστά και έστειλε την μπάλα αρχικά να χτυπήσει στο δοκάρι και στη συνέχεια τη μπλόκαρε. Πέντε λεπτά αργότερα ο Τυρανίδης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα από πίσω. Παρόλα αυτά η Μαλακοπή αν και έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα άνοιξε το σκορ με τον Πολυμέρη στο 60ο λεπτό. Λϊγο αργότερα η Θέρμη έμεινε επίσης με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Λόλη με απευθείας κόκκινη κόρτα για φάουλ όντας τελευταίος παίχτης. Το φάουλ εκτέλεσε ο Πεχλιβανίδης, ο τερματοφύλακας απέκρουσε ασταθώς και στην επαναφορά ο Πολυμέρης και πάλι με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-0. Ακολούθησε το τρίτο goal αυτή τη φορά από τον Αχαλινόπουλο Κώστα μετά από όμορφη ενέργεια του Πεχλιβανίδη, με το οποίο ουσιαστικά τελείωσε και το ματς.
Ο αντίπαλος της ομάδας μας θα προκύψει από κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου και ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011.
Μαλακοπή : Αγκούσι, Ματίκας Θ., Αναστασιάδης, Τυρανίδης, Λαμπαδάριος, Παναγιωτίδης, Μάχας (Ματελόπουλος 80' ), Πεχλιβανίδης, Αχαλινόπουλος Κ. (Οικονόμου 75'), Αχαλινόπουλος Λ., Πολυμέρης (Ματίκας Σ. 68').

5 σχόλια:

  1. Τι ανάρτηση έχουμε κάνει οι δάσκαλοι ρε?
    Λεπτομερές κείμενο, φωτογραφίες, video το δεύτερο goal.
    ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ όχι απλοί δάσκαλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. P.O. Malakopis κάνε κ καμιά ανάρτηση για φαγοπότι με σουβλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Goaaaaaaaaaaaaaal!!Τρένο είμαστε.Πάλι δε φάγαμε γκολ.Άλεξ Γούλα δε σημαίνει κάτι αυτό εις βάρος σου.Απλά έτυχε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλοί οι 3 Βούλγαροι που έφερε ο τεχνικός διευθυντής από την Bansko F.C.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειμαι Χρηστος Χαρμανης!!!!!!!!!!ποδοσφαιριστης και θελω να παιξω για την ομαδα σας!!!!!απο την Αιθιοπια ειμαι.....παιζω στην μεση !!!!!!ηρθα για να δωσω Εξετασεις για Πανεπιστημειο!!!!!!!Μιλαω ελληνικα .....τελειωσα ελλικο σχολειο της Αιθιοπιας!!!!!!!!Christosharmanis@yahoo.gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή