Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Μαλακοπή-Κεραυνός Αγγελοχωρίου 2-0

Νέα νίκη για τον Π.Ο Μαλακοπής αυτή τη φορά με σκορ 2-0 απέναντι στην ομάδα του Αγγελοχωρίου, στο προτελευταίο παιχνίδι πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων (ακολουθεί το ματς κυπέλλου την Τετάρτη). Ο Π.Ο.Μ ήταν μέτριος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και θα μπορούσε να βρεθεί πίσω στο σκορ καθώς ο Κεραυνός έχασε κάποιες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 3ο λεπτό. Παρ'όλα αυτά κατάφερε να προηγηθεί στο 10' με τον αρχηγό Παντελή Λαμπαδάριο με κοντινό πλασέ μετά από ωραία σέντρα του Θανάση Ματίκα. Το 2-0 έγινε στο 23' από τον Πεχλιβανίδη με σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Μάχα. Στη συνέχεια το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και λίγες ευκαιρίες από τις δυο ομάδες, με την ομάδα της Μαλακοπής όμως να μην μπορεί να κρατήσει καλά τη μπάλα κάνοντας πολλά λάθη, χωρίς όμως να το πληρώσει, κυρίως χάρη στον τερματοφύλακά της Αγκούσι. Ωστόσο θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα σε κάποια από τις αντεπιθέσεις που έκανε και να διευρύνει το σκορ.
Πέμπτη νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια και παραμονή της ομάδας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.
Τελικά ο Οικονόμου έχασε το στοίχημα...
Μαλακοπή: Αγκούσι, Θ.Ματίκας, Αναστασιάδης, Τυραννίδης, Βλάχος, Αστειόπουλος (43' Λ.Αχαλινόπουλος), Μάχας (85' Οικονόμου), Λαμπαδάριος (78' Κ.Αχαλινόπουλος), Σ.Ματίκας,  Πεχλιβανίδης, Παναγιωτίδης

5 σχόλια:

  1. Γιατί δεν γράφεις ότι ο προπονητής του δεν τον έβαζε στο ματς για να μη βάλει goal και κερδίσει το στοίχημα? Έκανε ζέσταμα από το 50' και τον έβαλε στο 85'!!!!!!Τυχαίο...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω να καταγγείλω ότι για να πιεί κάποιος καφέ δωρεάν καταφεύγει σε μεθόδους που παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Πιο συγκεκριμένα:
    1. Από το Πρώτο Λεπτό έκανε τόσα λάθη όσα δεν έχει ξανακάνει ίσως σε όλη την καριέρα του για να φάμε γκολ. (Στη φάση του δοκαριού, εκείνο το απίθανο 7 τον κάναμε Μέσι)
    2. Δεν κάνει γρήγορα τις αλλαγές για μην φρεσκαριστεί η ομάδα( ο Κο ακόμη περιμένει να μπει στο 60)
    3. Μας βάζει αλλαγή στο 85 γνωρίζοντας την τρομακτική κατάσταση του ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ, για να μην σκοράρει (Μάλλον και ο προπονητής πλέον θέλει να φαγωθεί ο παίκτης και να πάει στα Άσπρα Χώματα.....)
    4. Χάνονται απίστευτες ευκαιρίες από τους παίκτες - κλίκα της διοίκησης και του προπονητή (Ρε Στάθη .....)
    Έχουν συμβεί τα πάντα για να χάσω το στοίχημα. Θα πληρώσω τον καφέ γνωρίζοντας ότι πλέον παίζω μόνος μου εναντίον μάλλον όλων. Μέχρι και ο κόσμος δεν μιλούσε μετά το 35.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάννη εγώ σε στηρίζω στον άνισο αγώνα που δίνεις απέναντι σε θεούς και δαίμονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς που έβγαλες τον άσσο στο Καυταντζόγλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είχε δώσει και ένα goal αβάντζο στο Καυταντζόγλειο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή