Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Αποτελέσματα Ακαδημιών

Κατηγορία Νέων

Ιωάννης Παπάφης - Π.Ο.Μαλακοπής Πυλαίας 1-2
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ομάδα Νέων της Μαλακοπής επικρατώντας αυτή τη φορά του Ιωάννη Παπάφη με 2-1 στο γήπεδο του Μ. Αλεξάνδρου. Η ομάδα μας πραγματοποίησε κακή εμφάνιση απέναντι στον τελευταίο της βαθμολογίας και κατάφερε να πάρει τη νίκη μόλις 10 λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.
Το σκορ άνοιξε με κοντινή κεφαλιά ο Τσαβδαρίδης Κώστας στο 20ο λεπτό μετά από σέντρα του Δημητριάδη Ανδρέα. Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αν οι παίχτες μας δεν ήταν επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια αφού χάθηκαν πολλές ευκαιρίες μπροστά στα αντίπαλα καρέ. Μάλιστα 8 λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με εκτέλεση πέναλτυ μετά απο ασυνενοησία στην άμυνα.Τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας ήταν πολλά σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τη Μαλακοπή που έχασε πολλές ευκαιρίες για να πάρει κεφάλι στο σκορ. Τελικά τη λύση έδωσε ο Ανδρέας Δημητριάδης με κοντινό πλασέ προ κενής εστίας μετά από ασσίστ του Μπενάι Σπύρου στο 70ο λεπτό της συνάντησης.
Τα εναπομείναντα λεπτά πέρασαν χωρίς να αλλάξει το σκορ και έτσι η ομάδα μας πήρε την αγχωτική νίκη χωρίς σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσει τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα.

Κατηγορία Παίδων

Π.Ο. Μαλακοπής Πυλαίας - Φλόγα Ανάληψης 5-1

Καταιγιστική η ομάδα Παίδων της Μαλακοπής συνέτριψε με 5-1 την αντίστοιχη της Φλόγας Ανάληψης. Ο αγώνας όπως προδίδει και το σκορ δεν αντέχει σε κριτική αφού η διαφορά στη δυναμικότητα των δύο ομάδων ήταν εμφανής. Η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις φαίνεται να αποδίδει καρπούς και θα πρέπει να συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου