Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Μαλακοπή - Βορράς Αμπελοκήπων 5-2

Έυκολη νίκη για τη Μαλακοπή με αντίπαλο την ομάδα του Βορρά Αμπελοκήπων με το ευρύ 5-2 στον αγώνα που διεξήχθει σήμερα στο πλαστικό γήπεδο της Πυλαίας βάζοντας έτσι τέλος στο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού φάνηκε ποιος θα ήταν το αφεντικό στη σημερινή συνάντηση αφού μόλις στο 10ο δευτερόλεπτο οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Η ομάδα μας έκλεισε στο μισό του γηπέδου τον αντίπαλό της χάνοντας πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μισάωρο του αγώνα χωρίς όμως να μπορεί να παραβιάσει τα αντίπαλα καρέ. Το γόρδιο δεσμό έλυσε στο 30' ο Πολυμέρης Γιώργος με κοντινή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από ασσίστ-σέντρα του Αναστασιάδη Νίκου. Στο 35ο λεπτό η ομάδα μας διπλασίασε τα τέρματά της με πανομοιότυπο τρόπο και με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ο Πολυμέρης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Αναστασιάδη στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα του Βορρά. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τον Αχαλινόπουλο Κώστα να χρίζεται σκόρερ με πλασέ από το ύψος του πέναλτυ διαμορφώνοντας το σκορ ημιχρόνου στο 3-0. Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο έτσι ξεκίνησε το δεύτερο με τον Παναγιωτίδη Gabron Αχιλλέα να κάνει το 4-0 με ευθύβολο σουτ από απόσταση 30 μέτρων στο 60ο λεπτό. Το 5-0 έγινε από τον Οικονόμου Γιάννη στο 75ο λεπτό με άπιαστη κεφαλιά μετά από σέντρα του Καραγιάννη Αλέξη. Κάπου εκεί η ομάδα μας χαλάρωσε, έριξε στροφές (ακολουθεί μεσοβδόμαδα αγώνας κυπέλλου) και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Βορράς να αντιδράσει και να μειώσει στο τελικό 5-2.

Μαλακοπή: Ρούντι (78' Καρανικόλας), Πεχλιβανίδης, Τυρανίδης, Ματίκας Θ., Αναστασιάδης, Παναγιωτίδης, Μάχας, Αχαλινόπουλος Κ., Λαμπαδάριος (C)(72' Καραγιάννης), Ματίκας Σ. (65' Οικονόμου), Πολυμέρης

Μικρά - Μικρά: Κερδισμένος από το σημερινό αγώνα βγήκε ο -κλέβω εκκλησία- Οικονόμου Γιάννης ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την επιθυμία του προπονητή του για τη νίκη και τα γρήγορα goal και εξασφάλισε τον Κυριακάτικο καφέ, εφημερίδα και τσιγάρα του. Πιο συγκεκριμένα στο 25ο λεπτό του αγώνα ο προπονητής βλέποντας το σκορ να παραμένει στο 0-0 είπε ότι φτάνει το 30 και ακόμα δεν σκοράραμε. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκε η γάτα του στοιχήματος Οικονόμου λέγοντας ότι θα σκοράρει η ομάδα μέχρι το 30' βάζοντας μάλιστα και στοίχημα τον Κυριακάτικο καφέ.Δικαιώθηκε μόλις 25 δευτερόλεπτα πριν το 30' αφού το σκορ άνοιξε στο 29'.35''. Στο 42' λεπτό έβαλε και πάλι στοίχημα με τον προπονητή του λέγοντας ότι θα μπει και τρίτο goal μέχρι το τέλος του ημιχρόνου κάτι που έγινε 2 λεπτά αργότερα. Και σαν να μην έφτανε αυτό λίγο πριν να περάσει στον αγώνα στοιχημάτισε με τον προπονητή του ότι θα σκοράρει. Μάλιστα παίζοντας τα όλα για όλα συμφώησε ότι αν πάρει κίτρινη κάρτα και βγει και δύο offside θα χάσει τα πάντα. Στο 75ο λεπτό σκόραρε κερδίζοντας τα τσιγάρα και την εφημερίδα του για την επόμενη Κυριακή. Αυτό που απέμενε ήταν να μην παρει κίτρινη κάρτα και να μη βγει δύο φορές offside. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης τον βρήκε απόλυτα κερδισμένο αφού ούτε offside βγήκε ούτε κίτρινη κάρτα πήρε (πιστέψτε το είναι αλήθεια).

3 σχόλια:

  1. Νομίζω βγήκε ένα οφ-σάιντ.
    Δυστυχώς πάλι φάγαμε γκολ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΒΩ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.... ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΘΕΛΩ ΜΙΣΗ ΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή