Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Μαλακοπή - Ηλιούπολη 2-2

Ισόπαλη 2-2 αναδείχθηκε η Μαλακοπή με την Ηλιούπολη στο σημερινό ματς που διεξήχθει στο πλαστικό γήπεδο της Πυλαίας. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν με goal του Θωμά Ματελόπουλου μετά από κεφαλιά πάσα του Στάθη Ματίκα μόλις στο 13ο λεπτό του αγώνα. Στη συνέχεια και έχοντας πετύχει το goal, οι παίχτες της Μαλακοπής έδειξαν να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο, έφτασαν αρκετές φορές μπροστά στα αντίπαλα καρέ χωρίς όμως να δημιουργήσουν τη μεγάλη ευκαιρία για ένα δεύτερο goal. Ότι δεν κατάφεραν στο πρώτο ημίχρονο το πέτυχαν με την έναρξη του δευτέρου, όταν μόλις στο 46ο λεπτό μετά από κεφαλιά του Στάθη Ματίκα ένας αμυντικός της Ηλιούπολης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Στη συνέχεια η Ηλιούπολη πήρε τα ηνία του αγώνα, πίεσε και έχασε μερικές καλές ευκαιρίες μπροστά στα καρέ του Γούλα. Τελικά στο 76ο λέπτο του αγώνα μείωσε το σκορ με γυριστή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από εκτέλεση πλάγιου άουτ. Η πίεση στα τελευταία 15 λεπτά αυξήθηκε, η ομάδα μας δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα ψηλά και μακριά από τα καρέ μας και τελικά μόλις στο 89ο λεπτό ήρθε η ισοφάρριση με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ. Αυτός ήταν ο τέταρτος αγώνας χωρίς νίκη για την ομάδα μας που την επόμενη εβδομάδα φιλοξενείται στα Κύμινα από τον τοπικό Ολυμπιακό.

Μαλακοπή: Γούλας, Ματίκας Θ. (62' Αχαλινόπoυλος Λ.), Αναστασιάδης, Βλάχος, Τυρανίδης, Παναγιωτίδης, Μάχας, Πεχλιβανίδης, Ματελόπουλος, Ματίκας Σ.(78' Αχαλινόπουλος Κ), Λαμπαδάριος (82' Πολυμέρης).

3 σχόλια:

  1. Δεν θέλω δίκαιο, θέλω ΑΜΥΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΚΑΙΟ..........ΑΛΛΑ 2ο GOAL ΑΠΟ ΠΛΑΓΙΟ ΔΝ ΤΡΩΣ.....ΤΡΩΣ????ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΟ 90 ΔΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΝ....LAS TONTERIAS SE PAGAN...SIEMBRE,,,,ES LA LEY

    ΑπάντησηΔιαγραφή