Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Αποτελέσματα Ακαδημιών

Κατηγορία Νέων: Μαλακοπή - Χαρίλαος Επαμεινώνδας 5-0

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα Νέων της Μαλακοπής αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Χαρίλαο Επαμεινώνδα. Με αυτή τη νίκη διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας όπου συγκατοικεί με τον Εθνικό Πυλαίας.Μέτρια ως κακή η εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο, με πολλά λάθη και λίγες ευκαιρίες. Παρόλα αυτά 5 λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ευτύχησε να προηγηθεί με ένα τυχερό goal από τον Γράνδη Φάνη όταν η σέντρα σουτ που επιχείρησε κατέληξε στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της ομάδας μας βελτιώθηκε ελαφρώς, η πίεση ανέβηκε πιο ψηλά και σε συνδυασμό με τα λάθη και την κούραση του αντιπάλου το σκορ πήρε μεγάλες διαστάσεις. Τα goal στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχαν οι:
Κατσάρας Θόδωρος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή
Αγοραστός Αποστόλης με ψύχραιμο πλασέ εντός της μεγάλης περιοχής
Κακαράκης Θόδωρος με απευθείας βολέ εντός της μεγάλης περιοχής ύστερα από σέντρα του Παραλίκη Τάσου
Άντυ με κοντινή καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Δήμου.
Παρά το ευρύ σκορ η εμφάνιση δεν ήταν αυτή που έπρεπε και ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν έγινε το στραβοπάτημα ήταν η χαμηλή δυναμικότητα του αντιπάλου.

Κατηγορία Παίδων: Σάντος - Μαλακοπή 2-1

Ήττα για την ομάδα Παίδων της Μαλακοπής από τη Σάντος παρά την καλή εμφάνιση. Το σκορ άνοιξε ο Γούσιος Ζαφείρης για την ομάδα μας στο δεύτερο ημίχρονο. Παρόλα αυτά στα τελευταία 5 λεπτά η Σάντος έκανε την ολική ανατροπή και με δύο goal σε αυτό το διάστημα κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι.Η κούραση ήταν εμφανής σε αυτό το διάστημα για τους παίχτες της Μαλακοπής και αποτέλεσε τον κυριότερο λόγο της ήττας.

Κατηγορία ΠροΠαίδων: Μαλακοπή - Μπέμπηδες 5-2

Μέτρια εμφάνιση και ήττα για την ομάδα ΠροΠαίδων της Μαλακοπής από τους Μπέμπηδες.
Τα goal για την ομάδα μας πέτυχαν οι Τάνγκου Ανέστης και Δεβετζής Θοδωρής.

1 σχόλιο: