Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Αποτελέσματα Ακαδημιών

Κατηγορία Νέων

Ηρακλής 2 - Π.Ο. Μαλακοπής Πυλαίας 0-2

Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με σκορ 0-2 για την ομάδα μας με αντίπαλο την ομάδα του Ηρακλή 2. Όντας πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα η Μαλακοπή φιλοξενήθηκε από τον Ηρακλή 2 στο γήπεδο των Χορτατζήδων σε ένα από τα δύο ντέρμπυ του ομίλου. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ακόμη και όταν έμεινε με παίχτη λιγότερο λόγω της αποβολή του Κώστα Προδρόμου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, 15 λεπτά πριν το τέλος. Ο Φάνης Γράνδης άνοιξε το σκορ με σουτ εκτός περιοχής, στο 15 του πρώτου ημιχρόνου. Το υπόλοιπο διάστημα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου πέρασε χωρίς κάποια αξιόλογη ευκαιρία μπροστά στις δύο εστίες. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την μάδα μας να κλείνει πολύ καλά τους χώρους στα μετόπισθεν και να βγαίνει σε αντεπιθέσεις κάνοντας πολλές ευκαιρίες μπροστά στα καρέ του αντίπαλου τερματοφύλακα. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα μετά την αποβολή του Προ η ομάδα δεν κινδύνεψε ενώ αντιθέτως κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της 7 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με κοντινό πλασέ σε κενή εστία του Κώστα Τσαβδαρίδη. Η νίκη αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη για την ομάδα μας που παρέμεινε μόνη πρώτη και αήτητη, με το απόλυτο των βαθμών, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Κατηγορία Παίδων

Πέρα - Π.Ο. Μαλακοπής Πυλαίας 3-1


Την ήττα γνώρισε η ομάδα Προπαίδων της Μαλακοπής από την αντίστοιχη του Πέρα με σκορ 3-1. Καλη εμφάνιση παρά την ήττα για την ομάδα του Φορό που έπαιζε με 10 παίχτες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το goal για την ομάδα μας πέτυχε ο Αποστόλης Δελής.

Κατηγορία Προπαίδων 9x9

Εθνικός Πυλαίας 2 - Π.Ο. Μαλακοπής Πυλαίας 11-0


Την ήττα με 11-0 γνώρισε η Μαλακοπή από την ομάδα του Εθνικού Πυλαίας 2.Όπως δείχνει και το σκορ η εμφάνιση της ομάδας μας ήταν άσχημη και έχασε δίκαια από τον αντιπαλό της.

1 σχόλιο: