Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ-ΠΟ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ 0-2

Πρώτη νίκη για τον ΠΟΜ με 2-0 εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του Λαγκαδά, πραγματοποιώντας παράλληλα καλή εμφάνιση.Το σκορ άνοιξε νωρίς ο Γιώργος Πολυμέρης με ωραία προσπάθεια σουτάροντας λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή.Το δεύτερο γκολ πέτυχε ο Στέλιος Πεχλιβανίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ (έστειλε τη μπάλα στις...αράχνες) στα μισά του δευτέρου μέρους.Εξαιρετική εμφάνιση για άλλη μια φορά από το Γιάννη Οικονόμου ο οποίος δίδαξε πως παίζεται το ποδόσφαιρο με τη μια ("μόνο η Μπαρτσελόνα και ο Οικονόμου παίζουν με τη  μια" όπως δήλωσε ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα).

7 σχόλια:

  1. Στα θετικά της αναμέτρησης ήταν και η επανεμφάνηση του Τάσου Αστειόπουλου στην βασική 11άδα μετά απο καιρό, ο οποίος για 20' λεπτά (όσο δηλαδή αντέχει στην κατάσταση που βρίσκεται) ήταν πολύ καλός, μοιράζοντας την μπάλα και κόβοντας στο κέντρο. Θα μπορούσε μάλιστα να χρηστεί και σκόρερ μέτα από πολλούς μήνες αλλά η τύχη του γύρισε την πλάτη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το βιβλίο που θα αναφέρει πως παίζεται η μπάλα με την μία θα δημοσιευτεί τον Απρίλιο από τις Εκδόσεις Λιβάνη. Θα περιέχει και DVD για να το βλέπουν οι προπονητές και κυρίως η διοίκηση. Αυτά τα πέντα λεπτά στη Διοίκηση Θα ισχύουν ή όχι. Ερώτηση που φυσικά δεν περιμένουμε να παντηθεί καθώς δεν βλέπουν μπροστά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oikonomou k asteiopoulos tromeroi shmera...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΤΙΚΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ '' ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Β ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΝ ΜΑΪΟ''.
    Α ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ, ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΟΥΜΕ Δ ΕΘΝΙΚΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ. ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΜΕΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλός ο Οικονόμου αλλά έχει ένα μικρό πρόβλημα στα τελειώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτός ο πρώτος ανώνυμος είναι ο παίχτης με το 14 στην πλάτη ε? Γιατί παραμένει ανώνυμος αφού όλοι καταλαβαινουν ποιος είναι?
    Γιάννη τι έπιασες τελικά στο στοίχημα ρε?
    Έβγαλες καμιά 50αρια δωμάτια στα Τρίκαλα ή μπήκες μέσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή