Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Μετά απο ενα μέτριο ημίχρονο το οποίο στα πρώτα δέκα λεπτά ήταν αναγνωριστικό,η ομάδα μας άρχιζε να πιέζει και έδειχνε οτι μπορεί να πάρει το παιχνίδι με δυο φάσεις που σημειώθηκαν στο 35' καλή απόκρουση του τερματοφύλακα της Α.Ε.Α και στο 42' με πρωταγωνιστή τον Λάκη Πέτκο. Στην ανάπαυλα  του ημιχρόνου με τις οδηγίες του προπονητή μας τα παιδιά μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Στο 52' μετά απο επιτυχημένη κομπίνα ο αειθαλής προπονητής και παίχτης Χάρης Βλάχος   με έξυπνη κεφαλιά σημείωσε το 1-0.Οι αντίπαλοι μας θέλησαν να πιέσουν για να ισοφαρίσουν αλλά η συμπαγής άμυνα μας κατόρθωσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία μας και με αντεπιθέσεις προσπαθούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκόλ ώστε να τελειώσει το παιχνίδι.Οι αλλαγές που γίνανε βοήθησαν να περιορίσουν τον αντίπαλο και να πάρουμε το τρίποντο.Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και να έχουμε την ανάλογη και καλύτερη συνέχεια σε όλο τον μαραθώνιο της Α1.Ελπίζουμε και με τις προσθήκες οτι η ομάδα μας θα πρωταγωνιστήσει ακόμα μια χρονιά.
Υ.Γ:και πολλά μπράβο στους αφανείς ήρωες που στηρίζουν την ομάδα μας τον Π.Ο.Μ!
Η σύνθεση του Π.Ο.Μ: Γούλας , Τσακίρης ,Γερασίμου, Βλάχος , Τριανταφυλλίδης(Πλουμής) , Παναγιωτίδης, Πέτκος, Τσαβδαρίδης(Μουρατίδης) ,Λαμπαδάριος , Αναστασιάδης(Αραμπατζής), Καραγκούνης.

11 σχόλια:

  1. Μπράβο στον νεόκοπο συντάκτη. Μήπως θα μπορούσε να μας γράφει και τα λεπτά των αλλαγών γιατί πρέπει να μαντεύουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α, και με ποιον παίζαμε π.χ. ''Π.Ο.Μαλακοπής-Α.Ε.Αμπελοκήπων 1-0'' ας πούμε, γιατί μπορεί ο Αργυρόπουλος, ή οι Ματίκες να μη νιώθουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασε μας ρε γιαννακη εγω κ ο θανασακης παντα τους κρατουσαμε συγκεντρωμενους στους αγωνες κ οχι σε εξωγηπεδικα ζητηματα.

      Διαγραφή
  3. Για πρώτη απόπειρα του νέου συντάκτη θεωρείται επιτυχημένη. Ο Π.Ο.Μ. να κερδίζει και ας μαντεύουμε εμείς με ποιόν παίζει, δεν πειράζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν λέει για εσένα Σταθάκη, για τους άλλους δύο μιλάει ο raul

      Διαγραφή
  4. Καλή αρχή στο νέο συντάκτη. Σωστές οι παραπάνω παρατηρήσεις-πικρόχολα σχόλια και έχω και εγώ μία. Οι φράσεις "τα παιδιά μπήκαν δυνατά", "συγχαρητήρια στα παιδιά", "μπράβο στους αφανείς ήρωες" θα μπορούσαν να γραφούν αλλιώς, γιατί βλέπω σε λίγο να γράφεις και για "παληκάρια", "γίγαντες", "ήρωες" και τέτοια.
    Ας κρατηθεί το υψηλό επίπεδο ενημέρωσης που πρόσφερε το blog χωρίς οπαδισμούς...παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α ξέχασα εκτός από γίγαντες, ήρωες και παληκάρια να γράψω και λιοντάρια...
    Συγχαρητήρια σε όλους και καλή χρονιά με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οπως παλια πρεμιερα με την μισητη αεα κ νικη μπραβο,μακαρι να πεσουν παλι κατηγορια οπως τοτε, κ ο πομ να ανεβει Γ φτανει πολυ εμεινε εκει κ στην τελικη φωναξτε εμενα κ τν θανασακη να τους ανεβασουμε τρενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θωμάκο είσαι ανατριχιαστικά αηδιαστικός. Είπες στα παιδάκια εκεί στην Κοζάνη πως όταν είχες έρθεις η πιο μακρινή σου πάσα ήταν έξι μέτρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μουλη θα γυρισουμε να τους ανεβασουμε Football League (γιναμε Ευρωπη..). Ραουλ μπορει η πιο μακρινη του πασα ηταν 6 μετρα αλλα το σουτ του μπορουσε να σπασει ακομα και μακαρονι (το λεπτο το 10αρι). Βλεπω 11αδα με Γουλα, Τελη, Χαρη και Πετκο. Βαλε και Μαζαρακη με Ορφανιδη να σιγουρευτω οτι ειμαστε στο 2006.
    Καλη χρονια σε ολα τα κοκκινα πουλια (ξεχασες Τασουλη την ατακα του Μανολο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παιζω μονο κατω τη μπαλα γιαννακη γιαυτο δεν κανω μεγαλες πασες δεν ειμαι τσαπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή