Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΠΟΜ - Ομόνοια Σίνδου 3-3

 Σκορ και θέαμα το απόγευμα του Σαββάτου στο πλαστικό της Πυλαίας με την ομάδα μας να παραχωρεί τελικά ισοπαλία με 3-3 στην Ομόνοια Σίνδου. Ο ΠΟΜ έμεινε σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης και παρά το γεγονός ότι άνοιξε το σκορ σχετικά γρήγορα, στο 9' με τον Βασίλη Καλιάκη, δέχτηκε δύο τέρματα σε πέντε λεπτά. Πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Κώστας Χατζηδρόσος έφερε την ισοροπία στο παιχνίδι με κοντινή προβολή με το ημίχρονο να τελείωνει 2-2.
 Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 58' και έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Δημήτρη Πλάνο να αποκρούει και τα δύο τετ α τετ. Στο 68' πέρασε στο παιχνίδι ο Γιώργος Κεφαλάς και έξι λεπτά αργότερα με χτύπημα φάουλ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ο Γιώργος Τσιλιγγερίδης δεν πρόλαβε οριακά την μπάλα μετά από χτύπημα κόρνερ στο 84', ενώ στις καθυστερήσεις ο Γιώργος Κεφαλάς έχασε μοναδική ευκαιρία να δώσει την νίκη στην ομάδα μας αν και σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή, μάλλον δεν την διακαιούμασταν.

ΠΟΜ : Πλάνος, Γερασίμου, Καραγκούνης (31' Παντελής), Φλόκι (74' Λαμπαδάριος), Χατζηδρόσος, Παναγιωτίδης, Μπαξεβάνης, Τσιλιγγερίδης, Καλιάκης, Τσιαβδαρίδης (68' Κεφαλάς), Αναστασιάδης.

3 σχόλια:

  1. Ας το εβαζε ο Κεφ και ασε τον προπονητη να λεει raul...παροτι εχει δικιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. as ananewsei kapoios to site exei menei 2 agwnistikes pisw.....................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σε κάνω διαχειριστή να το ανανεώνεις γιατί δεν προλαβαίνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή