Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΠΟΜ - ΑΕ Ηλιούπολης 2-1

 Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΟΜ μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Καμπανιακό και Μακεδονικό. Νίκη που συνδιάστηκε και με αρκετά καλή εμφάνιση κυρίως στο πρώτο μέρος, εκεί όπου επιτέυχθηκαν και τα δύο τέρματα.
 Αρκετές ήταν οι επιστροφές σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική μιας και στην αρχική εντεκάδα βρέθηκαν οι Αναστασιάδης, Καραγκούνης, Παναγιωτίδης και Τσιλιγγερίδης που απουσίασαν στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό. Το γεγονός αυτό σε συνδιασμό με την πολύ καλή κατάσταση που έδειξαν και οι περισσότεροι παίκτες έφερε την πολύ καλή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρος με συνεχή πίεση, καλή κυκλοφορία, διάθεση και φυσικά δύο γκολ. 
 Στο 11' λοιπόν ο Χρήστος Καραγκούνης εκτέλεσε γρήγορα και πανέξυπνα ένα φάουλ και βρήκε στην καρδιά της ανέτοιμης άμυνας του αντιπάλου τον Βασίλη Καλιάκη που με κεφαλιά λόμπα κρέμασε στην έξοδο τον αντίπαλο τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ. 
 Ο ίδιος παίκτης εκμεταλεύτηκε στο 34' καλά εκτελεσμένο κόρνερ του Νίκου Αναστασιάδη και με κοντινή προβολή εκμεταλευόμενος και τον κακό υπολογισμού του τερματοφύλακα έγραψε το 2-0 φτάνοντας στα 15 γκολ στο πρωτάθλημα.
 Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την γνωστή χαλαρή εικόνα που επιφέρει το μαξιλάρι των δύο γκολ με αποτέλεσμα στο 53' η πολύ νεανική ομάδα της Ηλιούπολης να μειώσει με κοντινή κεφαλιά σε 2-1.
 Το παιχνίδι απέκτησε όμορφη εικόνα για τους ουδέτερους φιλάθλους αλλά όχι και για τους φίλους του ΠΟΜ που είδαν πολλές ευκαιρίες να χάνονται από τους Ασλανισβίλι δύο φορές, Αναστασιάδη, Παναγιωτίδη και Κεφαλά ώσπου ο διαιτητής κ. Μολιχιτούδης να σφυρίξει την λήξη του και να επανέλθουν οι σφυγμοί σε φυσιολογικά επίπεδα.
  
ΠΟΜ : Πλάνος, Γερασίμου, Καραγκούνης, Φλόκι (62' λ.τ.Πλουμής), Χατζηδρόσος, Παναγιωτίδης, Ασλανισβίλι (85' Κεφαλάς), Τσιλιγγερίδης, Καλιάκης, Παντελής (80' Τσαβδαρίδης), Αναστασιάδης.

Στους άλλους αγώνες Θέρμη και Μακεδονικός ήρθαν ισόπαλοι 0-0, ενώ ο Ελευθεριακός επικράτησε με 2-1 της Πενταλόφου. Αύριο η ΑΠΕΛ θα υποδεχθεί την Σίνδο.

Η βαθμολογία σε δύο αγώνες....

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ                        8 βαθμούς
ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ                           7 βαθμούς  1 παιχνίδι λιγότερο
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ               5 βαθμούς  
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ    4 βαθμούς
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ             3 βαθμός 
ΠΟ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ                      3 βαθμούς  
ΟΜΟΝΟΙΑ  ΣΙΝΔΟΥ                  2 βαθμούς  1 παιχνίδι λιγότερο
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ                      1 βαθμός    

- Υπενθυμίζουμε πως η κάθε ομάδα μεταφέρει βαθμούς από την πρώτη φάση ανάλογα με την βαθμολογική θέση που κατέλαβε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου