Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΜ - ΠΑΟΔ 1-0

 Αγχωτική αλλά πολύ σημαντική νίκη με 1-0 πέτυχε η ομάδα μας στο απογευματινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΔ. Μετά το πολύ καλό από πλευράς απόδωσης αλλά αναποτελεσματικό πρώτο ημίχρονο ακολούθησε ένα ιδιαίτερα πιεστικό δεύτερο μέρος όπου χωρίς η απόδωση να είναι ανάλογη καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.
 Με το ξεκίνημα του παιχνιδιού κοντινό μυτάκι του Βασίλη Καλιάκη εξουδετέρωσε με δυσκολία ο αντίπαλος τερματοφύλακας.  Η συνέχεια ήταν ανάλογη με πολλές χαμένες ευκαιρίες από Ασλανισβίλι, Κεφαλά, Αναστασιάδη και Τσιλιγκερίδη με τους δύο τελευταίους να αστοχούν σε κεφαλιές από πολύ κοντινή απόσταση.
 Το δέυτερο μέρος δεν ήταν το ίδιο καλό, η πίεση προς τον αντίπαλο δεν ήταν ανάλογη με αποτέλεσμα το άγχος να είναι πλέον εμφανές σε κάθε ενέργεια. Ευτυχώς φτάσαμε στο 71' όπου ο Αναστασιάδης πήρε την μπάλα στον κενό χώρο από πλεονέκτιμα πάνω στον Καλιάκη, μπήκε στην περιοχή και από κοντά έστρωσε στον Γιώργο Κεφαλά που δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το τελικό 1-0.

ΠΟΜ : Πλάνος, Γερασίμου, Καραγκούνης, Τριανταφυλλίδης (67' Τσιαπακίδης), Μωυσίδης, Παναγιωτίδης, Ασλανισβίλι (56' Μπαξεβάνης), Τσιλιγκερίδης, Καλιάκης, Κεφαλάς (82' Λαμπαδάριος), Αναστασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου