Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Στον ημιτελικό....

 Στην ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΜ πέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΠΟΜ μετά την σχετικά εύκολη επικράτηση επί του Κεραυνού Αγγελοχωρίου με σκορ 0-2. Σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι η ομάδα μας, που είχε για ακόμη μια φορά πολύ καλή εμφάνιση προηγήθηκε με τον Νίκο Αναστασιάδη στο 39' και ζευγάρωσε τα τέρματα της στο 64΄με τον Γιώργο Κεφαλά.
 Στα άλλα παιχνίδια η ΑΠΕ Λαγκαδά επικράτησε του Ολυμπιακού Κυμίνων με 1-0, ενώ ο Θερμαϊκός Θέρμης πέρασε με 1-2 από την έδρα του Αξιού Ανατολικού. Η τέταρτη ομάδα θα προκύψει από το ζευγάρι Ηλιούπολη-Καμπανιακός, ενώ είναι σαφές πως στην κλήρωση θα παραβρεθεί το μαγικό χέρι του Δάσκαλου, Ευθύμη Μαυρομανώλη.
 Ο δρόμος όλο και συντομεύει....

ΠΟΜ : Πλάνος, Κουζούφης, Καραγκούνης, Φλόκι, Βλάχος (55' Λαμπαδάριος), Παναγιωτίδης, Παντελής (78' Ασλανισβίλι), Τσιλιγκερίδης, Καλιάκης, Κεφαλάς, Αναστασιάδης (60' Μπαξεβάνης)

6 σχόλια:

  1. Μεγάλε ΠΟΜ φτάσε στον τελικό, να κάνουμε το μεγάλο ταξίδι από Λαμία για πάρτυ σου. Θέλουμε να δούμε Παντελή Λαμπαδάριο να σηκώνει το κύπελλο μαζί με ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προστιμο στον Καλιακη που δεν σκοραρε.
    Καλα η ΑΠΕΛ πως κερδισε τον μεγαλο Ολυμπιακο Κυμινων που της εβαλε τρια στο ημιχρονο στο πρωταθλημα.Μαλλον θα ηταν σε κακη μερα τα παιδια απο τα Κυμινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o παιζω με την μια το μονο που θα σηκωσει ειναι η πιπιλα του γιου του......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα σηκώσω την πιπίλα του γιου μου μαζί με το κύπελλο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευκολη επικρατηση;;; χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μετά από 10 και κάτι χρόνια στον ΠΟΜ έχω την σιγουριά πως οι περισσότεροι που πέρασαν από δω είναι γνήσια τέκνα του ανδρικού γένους. Μην κρύβεστε λοιπόν πίσω από ανώνυμα σχόλια ρε παλιοαδερφές. Ο μεγάλος Παίζω με την Μία πως θα ξέρει ποιον κράζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή