Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ολυμπιακός Κυμίνων - ΠΟΜ 2-2

 Σημαντικό βαθμό για την συνέχεια απέσπασε η ομάδα μας στο παιχνίδι με τον Ολυμιακό Κυμίνων που ίσως την αδικεί αν δούμε την συνολική εικόνα του αγώνα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για τους γηπεδούχους που άνοιξαν το σκορ με κοντινό πλασέ του Ηλιάδη από την γωνία της μικρής περιοχής. Ο ΠΟΜ αντέδρασε και αφού αρχικά ο Νιάνιος απέκρουσε στο 8' πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Βαίλης Καλιάλης ισοφάρισε με κοντινή κεφαλιά του ίδιου παίκτη μετά από σουτ του Νίκου Αναστασιάδη στο 22'.
 Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ στο 33' με σκόρερ και πάλι τον Ηλιάδη κόντρα όμως στην ροή του παιχνιδιού με το 2-1 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
 Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας ήταν κυρίαρχη του παιχνιδιού δημιουργόντας πολλές ευκαιρίες και δύο δοκάρια με τους Νίκο Αναστασιάδη (54΄) και Γιώργο Κεφαλά (71'). Δοκάρι είχε και ο Ηλιάδης για τους γηπεδούχους σε μια μοναδική ευκαιρία στο (84΄).
 Η ισσοπαλία ήρθε για τον ΠΟΜ με έξυπνο πλασέ του Γιώργου Κεφαλά στο 89΄ ενώ στο 92΄ο Παπάζης ανέτρεψε τον Νίκο Αναστασιάδη που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ και είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή κυρίου Γκορτζίλα.

ΠΟΜ : Γούλας, Γερασίμου, Καραγκούνης, Φλόκι, Μωυσίδης, Παναγιωτίδης, Μπαξεβάνης (82΄Πλουμής), Τριανταφυλλίδης (62΄Κεφαλάς), Καλιάκης, Ασλανισβίλι (73' Τσιαπακίδης), Αναστασιάδης. 

5 σχόλια:

  1. Δεν ανέφερες κάτι για τον Παίζω με τη μία. Τι? Δεν πιστεύω να κότεψε και να μην ήρθε. Αποκλείεται κάπου εκεί θα ήταν και δεν θα τον είδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηρθε αλλά ήταν αόρατος Τασούλη. Δεν το είδε κανείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. polu paixtara autos o anastasiadhs .... olo to onoma tou anaferetai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ ωραίο παιχνίδι.Γιατί γκρινιάζει ο Κατσιάνος;έγινε κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα προτιμούσαμε τα σχόλια να ήταν επώνυμα . - Για τον Κατσιάνο πάντα κάτι φταίει όταν δεν κερδίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή