Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΕΛ-ΠΟΜ 3-1

 Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τον ΠΟΜ αυτή την φορά στο Λαγκαδά από την τοπική ομάδα. Η αλλαγή συστήματος και αγωνιστικού προσανατολισμού δεν βοήθησε ιδιαίτερα μιας και το πρόβλημα των ατομικών λαθών παρέμεινε και σε αυτό το παιχνίδι.
 Στο 6' ο Χάρης Βλάχος αποχώρησε με πρόβλημα στον προσαγωγό και την θέση του πήρε ο Αλέξης Φλόκι. Η αμυντική μας συμπεριφορά ήταν σχετικά καλή αλλά η αδυναμία στο να κρατήσουμε την μπάλα και να την μεταφέρουμε στο άλλο μισό, έδινε την ευκαιρία στον αντίπαλο να ανανεώνει συνεχώς τις επιθέσεις του. Σε μια τέτοια φάση και από ένα κακό διώξιμο ο αντίπαλος δημιούργησε την πρώτη του ουσιαστικά φάση που κατέληξε σε πέναλτυ το οποίο με χαρακτηριστική ευκολία υπέδειξε ένας, εμφανώς όχι και τόσο ικανός διαιτητής, ο κύριος Τεβεκέλης. Στο πέναλτυ ευστόχησε ο Σιαντρόπουλος στο 37'.
 Τρία λεπτά μετά νέο λάθος σε απομάκρυνση της μπάλας και ενέργεια από τα αριστερά της άμυνας μας με κοντινό πλασέ έγινες το 2-0.
 Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρξε καμιά ουσιαστική αντίδραση από την ομάδα μας και μοιραία στο 62' έγινε το 3-0 μετά από γύρισμα του Αρχοντίδη και αυτογκόλ του Παναγιωτίδη. Παναγιωτίδης ο οποίος μείωσε με ωραίο βολέ εκτός περιοχής στο 87' σε 3-1.

ΠΟΜ : Γούλας, Πλουμής (65' Μωυσίδης), Καραγκούνης, Στεφανίδης, Βλάχος (6' Φλόκι λ.τ.), Παναγιωτίδης, Γερασίμου, Τσιλιγκερίδης, Καλιάκης, Κεφαλάς, Τσαβδαρίδης (65 Τσιαπακίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου