Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Θερμαϊκός Θέρμης - ΠΟΜ 1-0

 Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα μας αυτή τη φορά από τον Θερμαϊκό Θέρμης. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις αφού στο 7' η τοπική ομάδα άνοιξε το σκορ με πέναλτυ που εκτέλεσε δύο φορές εύστοχα, ο Σαρηγιαννίδης.
 Από εκείνο το σημείο κι έπειτα η ομάδα μας πήρε μέτρα στο γήπεδο, προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις προς την εστία του Χατζημηνά αλλά τα μακρινά σουτ των Καλιάκη και Παναγιωτίδη δεν βρήκαν στόχο. Η μπάλα ήταν περισότερη ώρα στα πόδια μας, αλλά χωρίς να μπορέσουμε να αναπτυχθούμε ορθόδοξα.
 Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού παρέμεινε η ίδια με τον ΠΟΜ να έχει την πρωτοβουλία χωρίς όμως την πολύ μεγάλη φάση ως το 93' όπου η τύχη μας γύρισε την πλάτη, αφού αρχικά σε σουτ του Τριανταφυλλίδη και στην συνέχεια σε κεφαλιά του Τσιλιγκερίδη η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Χατζημηνά.

ΠΟΜ : Γούλας, Γερασίμου, Καραγκούνης, Φλόκι (83' Τριανταφυλλίδης), Μωυσίδης, Παναγιωτίδης, Μπαξεβάνης, Τσιλιγκερίδης, Καλιάκης, Ασλανισβίλι (66' Τσιαπακίδης), Αναστασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου