Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΟΜ - Ολυμπιακός Κυμίνων 3-2

 Σπουδαίας βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η ομάδα μας επί του Ολυμπιακού Κυμίνων με σκορ 3-2.
 Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, είχαν την κατοχή της μπάλας, δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες και δίκαια προηγήθηκαν με τον Ματζιούνη στο 33'.
 Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε καλύτερα για την ομάδα μας που ισοφάρισε σχετικά γρήγορα, στο 57' με τον Βασίλη Καλιάκη και πήρε κεφάλι στο σκορ με εκπληκτικό χτύπημα φάουλ του Γιώργου Κεφαλά δέκα λεπτά αργότερα. Το παιχνίδι είχε ακόμη πολλές συγκινήσεις με τους φιλοξενούμενος να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσια στο 74' με τον Ηλιάδη.
 Ο ΠΟΜ συνέχισε να πιέζει και λυτρώθηκε στο 80' με το δεύτερο καταπληκτικό φάουλ του Γιώργου Κεφαλά που άφησε άγαλμα τον Δαλκίδη. Για να φτάσουμε όμως στους τρεις βαθμούς της νίκης χρειάστηκε να επιστρατεύσει ο Αλέξης Γούλας τα καινούργια του γάντια αποκρούοντας στο 94' το κοντινό βολέ του Τζαφάι.
 Η μεγάλη ομολογουμένως νίκη, επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Γιώργου Τσιλιγγερίδη που σε μια εναέρια μονομαχία με τον Μπενίσκο έσπασε τέσσερα δόντια σε μια πολύ άσχημη στιγμή. Να ευχηθούμε περαστικά και γρήγορα κοντά μας.

ΠΟΜ : Γούλας, Κουζούφης (82' Τριανταφυλλίδης), Καραγκούνης, Φλόκι, Στεφανίδης, Παναγιωτίδης, Ασλανασβίλι (75' Γερασίμου), Τσιλιγγερίδης (63' λ.τ. Πλουμής), Καλιάκης, Κεφαλάς, Αναστασιάδης.

5 σχόλια:

  1. Με ροζ γάντια καμπιονάτο παίζεις εύκολα που θα έλεγε και μία ψυχή.
    Μαζί παρακολούθησαν τον αγώνα τα δύο πρώην σέντερ φορ της ομάδας, Τέλης Δάριος και Γιάννης Οικονόμου, φουντώνοντας τις φήμες που θέλουν τον προπονητή να τους έχει κάνει πρόταση να ξεκρεμάσουν τα παπούτσια και να συμμετέχουν ξανά στις υποχρεώσεις της ομάδας. Ευτυχώς που ο δεύτερος μάλλον δεν θα δεχτεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. - Για ανανέωση το πάμε βλέπω. Μήπως ετοιμάζεται και η επιστροφή του Καλύτερου; Πάντως Τασούλη συμφωνώ μαζί σου. όλοι να επιστρέψουν αλλά όχι αυτός. Δεν αντέχεται. Και που να δεις θέματα στο δωμάτιο του Αισώπου....
    - Το γάντι του Γούλα (και η στολή) είναι ότι καλύτερο έχει φορεθεί τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα του Ν.Θεσσαλονίκης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ....ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΩΣ ΑΝΤΙΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!!!ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣΟΡΤΙ ΠΑΠΠΟΥΤΣΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αμαν καναμε να τον πεισουμε οτι δεν μπορει αλλο τν οικονομου μη τοθ βαζετε ιδεες,ο τελης αν και δεν ξερω σε τι κατασταση βρισκεται ενα ποιοτικο 20λεπτο το βγαζει σε καθε ματς ευκολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή