Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ελευθεριακός - ΠΟΜ 1-0

  Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος από τον Ελευθεριακό σε ένα πολύ δυματό παιχνίδι που κρίθηκε στο 75' από ένα αμφισβητούμενο πέναλτυ στο οποίο υπέπεσε ο Χάρης Βλάχος.
  Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος είχε πολύ καλό ρυθμό και πολλές φάσεις και για τις δύο ομάδες με τους τερματοφύλακες να βρίσκονται σε καλή μέρα με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν χωρίς σκορ στην ανάπαυλα. Στο διάστημα αυτό ο Χάρης Βλάχος έχασε μεγάλη ευκαιρία μιας και η κοντινή του κεφαλιά στο 32' πέρασε πάνω από το δοκάρι του Χατζόπουλου.  
 Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός για την ομάδα μας άρχισε να πέφτει με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να πλησιάζει συχνότερα στην περιοχή μας. Ο Βασίλης Καλιάκης στο 71' έχασε την μεγάλη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ελευθεριακός άνοιξε το σκορ με το πέναλτυ του Στουκογιάννη.
  Η αντίδραση για τον ΠΟΜ δεν ήρθε ενώ μετά το 81' και την αποβολή του Χάρη Βλάχου ο Ελευθεριακός έχασε ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλο γκολ.

ΠΟΜ : Γούλας, Κουζούφης, Καραγκούνης, Βλάχος, Στεφανίδης, Παναγιωτίδης, Ασλανασβίλι (78' Τσιαπακίδης), Τσιλιγκερίδης, Καλιάκης, Κεφαλάς, Αναστασιάδης.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου