Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ελλήσποντος Κριθιάς - Μαλακοπή 0-3

Επιτέλους νίκη για την ομάδα μας αφού μετά από 4 αγώνες με ισοπαλίες και ήττες καταφέραμε να επικρατήσουμε του Ελλήσποντου Κριθιάς με το ευρύ 0-3. Η νίκη ήταν μονόδρομος πριν την έναρξη του αγώνα απέναντι σε μία ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας κάτι το οποίο φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο.
Μπήκαμε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και καταφέραμε να προηγηθούμε με τον Αναστασιάδη μόλις στο 10ο λεπτό μετά από ασσίστ του Καλλιάκη. Και μετά την επίτευξη του γκολ διατηρήσαμε τον έλεγχο του αγώνα χάνοντας και κάποιες ευκαιρίες μέχρι το 25ο λεπτό όταν τραυματίστηκε ο Καλλιάκης και έγινε αλλαγή. Απο εκείνο το σημείο η Κριθιά προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία όταν το σουτ που επιχειρήθηκε μέσα από τη μεγάλη περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ιγνατάκη.
Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι μπήκαμε σχετικά νωθρά, πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ μέχρι το 70' και ουσιαστικά τελειώσαμε το παιχνίδι. Το πρώτο απ΄τα δύο πέτυχε ο Αναστασιάδης και πάλι ενώ το δεύτερο ο Τσαβδαρίδης με πέναλτυ.

Μαλακοπή: Ιγνατάκης, Μπενάι Σ. (60', Λαμπαδάριος), Καραγκούνης, Τυρανίδης, Βλάχος, Κουζούφης, Αστειόπουλος, Τσιαπακίδης (65', Τσαβδαρίδης), Νικολούλης, Αναστασιάδης, Καλλιάκης (25', Φορόπουλος)

2 σχόλια:

  1. Στάθη σκόραρε και ο Τσάβι, να δούμε εμείς πότε θα σκοράρουμε.Δεν το βλέπω, 4 αγώνες μείνανε. Ευτυχώς έχω Σπύρο και Νίκο Μπενάι και δεν είμαι ο μόνος άσφαιρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τασούλη, δεν το αφήνεις καλύτερα; Ενα γκολ έβαλες πέρσι και είδες τι έγινε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή