Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Μαλακοπή - Ελλήσποντος Κριθιάς 7-2

Εύκολο όπως εξελιχθηκε απόγευμα για την ομάδα μας και νίκη με το ευρύ 7-2 επί του Ελλήσποντου Κριθιάς. Η ομάδα μας ήθελε να πάρει αυτή τη νίκη για να μπει με το δεξί στο νέο όμιλο και το έδειξε από την αρχή πιέζοντας τον αντίπαλό της.
Το σκορ άνοιξε νωρίς με τον Καλλιάκη να εκμεταλλεύεται την κεφαλιά πάσα του Τριανταφυλλίδη και από κοντά έκανε το 1-0. Η Κριθιά ισοφάρισε 15 λεπτά αργότερα αλλά δεν πρόλαβε να χαρεί το γκολ αφού μετά από δύο λεπτά ο Λόλης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-1. Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Καλλιάκης διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή κάνοντας το 3-1.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παράσταση για ένα ρόλο με την ομάδα μας να μην αφήνει περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Μόλις στο 48' ο Καλλιάκης και πάλι έκανε το 4-1 με σουτ μέσα από την περιοχή σημειώνοντας το δεύτερό του χατ τρικ στη φετινή Α1. Το πέμπτο και πιο όμορφο γκολ πέτυχε ο Παναγιωτίδης με εκπληκτικό βολέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής μετά από κόρνερ του Νικολούλη. Το 6-1 έκανε ο Κόντος με κοντινό πλασέ. Η Κριθιά μείωσε σε 6-2 μετά από 5 λεπτά και το τελικό 7-2 πέτυχε ο Λαμπαδάριος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ.

Μαλακοπή: Γούλας, Μπενάι Ν.(45', Παναγιωτίδης), Αναστασιάδης, Βλάχος(60', Φορόπουλος), Τριανταφυλλίδης, Αστειόπουλος, Λόλης (66', Τσαβδαρίδης), Λαμπαδάριος, Κόντος, Νικολούλης, Καλλιάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου