Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Εθνικός Μαλγάρων - Μαλακοπή 1-0

Μέτρια εμφάνιση και ήττα για την ομάδα μας με σκορ 1-0 από τον Εθνικό Μαλγάρων.
Η Μαλακοπή δεν κατάφερε να πιάσει καλή απόδοση στο σημερινό παιχνίδι και σε συνδυασμό με τις πολλές απουσίες δεν μπόρεσε να απειλήσει τα Μάλγαρα.
Με το ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο κυκλοφορώντας ωραία τη μπάλα. Μάλιστα με το χρόνο να κυλάει δημιούργησαν και δύο πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Αντίθετα η ομάδα μας το μόνο που κατάφερε ήταν να απειλήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα με ένα καλό σουτ του Λόλη έξω από την περιοχή. Το σκορ άνοιξε όταν οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν μία ασυνενοησία στην άμυνα μας και με σουτ από το ύψος του πέναλτυ έγινε το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι τα Μάλγαρα ήταν καλύτερα και πάλι δημιούργησαν καλές ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ. Η ομάδα μας προσπάθησε προς το τέλος να αντιδράσει, πίεσε ψηλά, έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία με το σουτ του Κόντου να περνάει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ που θα μας έδινε τον πόντο της ισοπαλίας.

Μαλακοπή: Ιγνατάκης, Τυρανίδης, Καραγκούνης, Τριανταφυλλίδης (78', Μπενάι Σ.), Βλάχος, Κουζούφης (60', Κόντος), Παναγιωτίδης (68', Αστειόπουλος), Λόλης, Λαμπαδάριος, Νικολούλης, Καλλιάκης

2 σχόλια:

  1. Απορία. Υπάρχει και δεξί οριζόντιο δοκάρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι, αλλά υπάρχουν δύο κάθετα. Ε και είπα να το συγκεκριμενοποιήσω για να καταλαβαίνουν και οι εκατομμύρια αναγνώστες του blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή