Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Μακεδόνικός Λητής - Μαλακοπή 0-0

Σε ένα μέτριο από πλευράς ποιότητας αλλά με έντονες συγκινήσεις αγώνα η ομάδα μας ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Μακεδονικό Λητής. Ο έντονος αέρας αλλά και η μέτρια κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν άφησαν περιθώρια στο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο.
Στο πρώτο μέρος δεν καταφέραμε να εκμεταλευτούμε τον ευνοϊκό άνεμο παίζοντας σχεδόν μονότονα με βαθιές μπαλιές οι περισσότερες εκ των οποίων κατέληξαν στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ δεν καταφέραμε να εκμεταλευτούμε και τις στημένες φάσεις.
Στην επανάληψη και σχετικά νωρίς στο 51' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λιώνη που ως τελευταίος παίκτης ανέτρεψε τον Καλιάκη, αλλά οκτώ λεπτά αργότερα μια ασυνεννοησία στην άμυνα μας έδωσε την ευκαιρία στον Μπουλαλά να βρεθεί τετ α τετ με τον Γούλα ο οποίος τον ανέτρεψε με τον κ. Γαλατσό να καταλογίζει το πέναλτι και να αποβάλει τον τερματοφύλακα μας.
Ο Αρίων "Κάρολ" (ο Παίζω Με Τη Μία τον ονόμασε έτσι πριν μπει ακόμη) απέκρουσε στην δεξιά του γωνία το σουτ του Αγαπητού και κράτησε το μηδέν.
Η μεγάλη ευκαιρία για μας χάθηκε στο 82' όταν από εξαιρετική κάθετη πάσα του Φορόπουλου ο Λαμπαδάριος πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά προδώθηκε από το γήπεδο χάνοντας το κοντρόλ και πλασάροντας άουτ.
ΠΟΜ : Γούλας, Τυρανίδης, Καραγκούνης, Καλιάκης, Βλάχος, Αστειόπουλος, Κόντος (59' Γιαχγιαϊ), Παναγιωτίδης, Τριανταφυλλίδης, Λώλης (74' Λαμπαδάριος), Αναστασιάδης (78' Φορόπουλος).
Η βαθμολογία....http://www.epsm.gr/games/championship.asp?diorganosi_parameter=a1_prov

1 σχόλιο: