Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Μαλακοπή - Θερμαικός Θέρμης 0-1


Ήττα-αποκλεισμός της ομάδας μας με 0-1 στην παράταση από το Θερμαικό Θέρμης.
Ισορροπημένο το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Δημιουργήθηκαν όμως δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες μία για κάθε ομάδα. Αρχικά ο Καλλιάκης ήταν αυτός που σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής και τη μπάλα να αποκρούεται πάνω στη γραμμή από αντίπαλο αμυντικό με τον τερματοφύλακα να είναι εξουδετερωμένος. Ακολούθησε η μεγάλη ευκαιρία της Θέρμης με τον Μπενάι Νίκο να αποκρούει σουτ μπροστά στην ανυπεράσπιστη εστία.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν λίγο καλύτεροι από την ομάδα μας αφού μπορούσαν και κυκλοφορούσαν τη μπάλα χωρίς παρόλα αυτά να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση μπροστά στην εστία του Αρίων. Η Μαλακοπή ήταν αυτή που και πάλι έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία με αντίπαλο αμυντικό να διώχνει και πάλι πάνω από τη γραμμή το σουτ του Καλλιάκη με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο. Έτσι έμεινε το 0-0 και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.
Στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο η Θέρμη ευτύχησε να προηγηθεί με κοντινή προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής. Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης πιέσαμε για την ισοφάριση χωρίς να μπορέσουμε όμως να πετύχουμε το πολυπόθητο γκολ. Χάθηκαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες από τον Καλλιάκη και τον Τριανταφυλλίδη σε αυτό το διάστημα. Στην πρώτη από αυτές ο Καλλιάκης στόπαρε τη μπάλα στη γραμμή της μεγάλης περιοχής σούταρε δυνατά αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας έβγαλε με υπερένταση τη μπάλα κόρνερ. Στη δεύτερη και μεγαλύτερη, το σουτ του Τριανταφυλλίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έτσι το 0-1 έμεινε μέχρι το 120'.

Μαλακοπή: Ιγνατάκης, Μπενάι Ν. (65', Τυρρανίδης), Καραγκούνης, Τριανταφυλλίδης, Βλάχος, Κουζούφης (55', Τσιαπακίδης), Λόλης (45', Αστειόπουλος), Λαμπαδάριος, Νικολούλης, Αναστασιάδης, Καλλιάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου