Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Τέλος του 2011-Αναμνήσεις

Σε λίγες ώρες τελειώνει το 2011 και θα μπούμε στο νέο χρόνο. Για την ομάδα μας ήταν μία πετυχημένη χρονιά σε γενικές γραμμές, μία χρονιά που επιτεύχθηκαν οι στόχοι σε μεγάλο βαθμό, μία χρονιά που είχε πολύ καλές στιγμές αλλά και στιγμές κακές κυρίως μετά από ήττες, από τραυματισμούς αλλά και αποχωρήσεις παιχτών από την ομάδα.
Θα είχε λοιπόν ενδιαφέρον αν ο καθένας έγραφε τι θυμάται περισσότερο από τη χρονιά που πέρασε, καλές ή κακές στιγμές και γεγονότα πάντα σε σχέση με την ομάδα μας.

9 σχόλια:

  1. Ξεκινάω πρώτος και ελπίζω να ακολουθήσετε αρκετοί.
    Λοιπόν, στις χειρότερες στιγμές της χρονιάς σίγουρα είναι η αποχώρηση από την ομάδα δύο πολύ καλών μου φίλων, του Θανάση και του Στάθη.Κατά δεύτερον η περίοδος που η ομάδα δεν μπορούσε να πάρει αποτελέσματα πέρσι το Χειμώνα και ειδικότερα μετά την ήττα από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων με 4-0.
    Τα καλά βέβαια είναι πολλά περισσότερα.
    Η νίκη επί της Λητής στα πέναλτυ και η είσοδος στα play off για πρώτη φορά.
    Ο αγώνας με την Καλαμαριά παρότι χάσαμε.
    Οι νίκες με πολλά γκολ και πολύ καλό ποδόσφαιρο σε πολλούς αγώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέχασα το γκολ του Πέχλι στα Μάλγαρα και τους πανηγυρισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τασούλη μπαίνω με φόρα με την ελπίδα να με ακολουθήσουν κι άλλοι.
    - Το πρώτο πράγμα που θυμάμαι είναι ένα καταπληκτικό γκολ που σημείωσα σε μια προπόνηση στην προετοιμασία, τέτοιο που ο "Παίζω με τη Μία" δεν έχει δει ούτε στον ύπνο του και είναι άτυχος και ο φαντάρος από την Κοζάνη που δεν το είδε γιατί δεν θα υπάρξει ποτέ κάτι ανάλογο.
    - Σημαντικό επίσης το ότι δεν είσαι για την χρονιά που φεύγει ο καλύτερος πελάτης του Τσολακίδη, κάτι που κατάφερνες όλες τις προηγούμενες χωρίς συναγωνισμό.
    - Νομίζω πως ήταν η πλέον επιτυχημένη χρονιά όσων αφορά την επίτευξη των στόχων, που σωστά επισημένεις πως συνδιάστηκε και από άσχημες στιγμές όπως την αποχώρηση δύο σημαντικών παιδιών-παικτών που πρόσφεραν και αγωνιστικά αλλά και ηθικά στην ομάδα (Ματικ), την τρίτη εγχείρηση του Πέρπε (που δεν καταφέραμε να βοηθήσουμε οικονομικά), αλλά και την αποχώρηση από την ενεργό (;) δράση του "Παίζω με τη Μία" κατά κόσμον Γιάννη Οικονόμου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακολουθώ λοιπόν και εγώ με την σειρά μου..
    Αύτα που μου έχουν μείνει από την χρονία που φεύγη είναι φυσικά η φυγή των Αφοι Ματίκα αλλα και του ατάλαντου( κατά τον Μάϊκ)Θώμα. Είχαμε όμως την τύχη να έρθουν παιδιά στην ομάδα εξίσου καλά και σαν ποδοσφαιριστές αλλα και σαν άτομα.

    Το μόνο δυσάρεστο ήταν που δεν κατάφερα να παίξω κι εγώ στα play off.Ελπίζω φέτος να τα καταφέρω γιατί πέρσι ήθελα να μπω μέσα στο γήπεδο με τον τραγικό που μας σφύριζε!!!

    Ελπίζω να έχουμε μια εξίσου ( και ακόμα περρισοτερο αν γίνεται) επιτυχιμένη χρονια πάντα με υγεία και επιτέλους ας κάνουμε έναν αγιασμό!


    Αριστερό μπακ (που φέτος πήρε προαγωγή)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΜ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΒΛΑΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ 2011 ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΥΜΙΝΩΝ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΑΝΟΔΟ .ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΠΟΜΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΓΚΑΥΛΑΑΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΜ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΩ ΚΙ ΑΝΑΠΝΕΩΩΩΩΩΩ.Σ.Φ.ΠΟΜ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Θ-13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΑΒΆΖΩΝΤΆΣ ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΤΗΝ ΏΡΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΆΣ ΕΊΠΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΏ ΚΑΙ ΕΓΏ ΤΟ 2011 ΠΟΥ ΦΕΎΓΕΙ...ΑΝ ΚΑΙ ΈΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΆ ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΧΡΌΝΟ (ΠΤΥΧΊΟ, ΣΤΡΑΤΌΣ, ΑΝΙΨΙ) Η ΑΠΟΧΏΡΗΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΜ ΉΤΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΕΡΟ. ΜΟΥ ΈΧΕΤΕ ΛΕΊΨΕΙ ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΎΜΕ ΓΡΉΓΟΡΑ ΑΠΌ ΚΟΝΤΆ. ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΏ ΤΑ ΠΟΛΛΆ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΈΒΑΛΑ ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΜΟΥ ΠΆΡΕΙ ΠΟΛΎ ΏΡΑ... stathis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. tsakalia grafw apo londino kai olos paradoksos den exei ellinika to pc......
    arxika sta atoma poy apoxwrhsan thelw na prosthesw kai to filaraki m ton Roudi,,,
    pistevw apo tis kaluteres persines pleon stigmes einai to mats me tis sykies giati htan 120 lepta poy ta eixan ola(paizame xwris agxos,yphrxe pathos ,goals,paratash,porosh,xlepes,ksilo,apogohtefsh....ta panta ola)
    oi kakes stigmes htan liges pistevw me ekseresh mia periodo pou den kerdizame oute sthmeno paixnidi(arxes tou 11)
    telos eyxomai gia to 12 na kataferoume akoma perissotera kai panw apo ola ugeia!!!!

    y.g.

    1)mate gyrna pisw,,, h thesh sou sta apoditiria emeine orfanh!
    2)axilea kouragio!
    3)aderfia matika mas leipsate!
    4)billi tha mas kaneis kamia atomikh fetos????? giati den pianw oute ton wkeano pou leei k o maik.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. mages kali xronia polla kai panw apola YGEIA kai tipota allo...ola ta alla epodai...!!

    egw auto pou thelw n kratisw perissotero san anamnisi einai to goal mesa stis sikies...
    prwti fora stin zwh mou panigirizw etsi wste n psaxnw kapoion(gianni vlacho) kai n mn ton vlepw sto ena metro..!!
    asxeta pou xasame etsi opws xasame(gamimene kwnstadinidi kai SIA) auto to mats tha mou meinei xaraktiristika..

    kai pali xronia polla kai kali sinexeia oso tha leipw...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γραφω απο το μαγευτικο Βατερο Κοζανης,επειδη δεν ημουν στην ομαδα τη χρονια που περασε δεν μπορω να πω και πολλα.1ον πληγωθηκα με την αποχωρηση των αδελφων ματικα και ιδιαιτερα με αθτην του ιστορικοτερου αρχηγου του θανασακη.2ον γελαει ο κοσμος με αθτα που λεει ο Γιαννακης Βλαχος περι γκολ και τα γνωστα παπατζιλικια του.3ον κατι που δεν ηξερα αλλα το διαβασα μολις τωρα και με χαροποιησε ιδιαιτερα ειναι η αποσυρση του πιο τσαπα επιθετικου που περασε απο τον ΠΟΜ. και τελος ζω με το ονειρο να επιστρεψω μαζι με τα τα αδερφια ματικα αρχικα για να πηγαινουμε στα γνωστα και ως γουστα και αφετερου για να παιξουμε στην ΠΟΜΑΡΑ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή