Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ελευθεριακός - Μαλακοπή 0-2

Μεγάλη νίκη πήρε η Μαλακοπή στην έδρα του Ελευθεριακού με σκορ 0-2. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα και έχασε πολλές ευκαιρίες να πετύχει και άλλα γκολ.
Στο πρώτο ημίχρονο η υπεροχή μας ήταν καθολική. Πετύχαμε δύο γκολ και χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες για περισσότερα. Το 0-1 έκανε ο Αναστασιάδης με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στη συνέχεια αστόχησαν από πολύ πλεονεκτικές θέσεις για να διπλασιάσουν τα τέρματά μας οι Λόλης, Αναστασιάδης, Λαμπαδάριος και Νικολούλης. Το 0-2 έγινε ουσιαστικά στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου από τον Λαμπαδάριο με σουτ από το ύψος του πέναλτυ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και δημιούργησαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρουν να μειώσουν. Μετά το 60 η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι και βγαίνοντας στις αντεπιθέσεις έχασε και πάλι μεγάλες ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίχτες μας να πανηγυρίζουν μία πολύ σημαντική νίκη η οποία ουσιαστικά εξασφαλίζει μία θέση στην 5αδα του ομίλου.

Μαλακοπή: Γούλας, Μπενάι Ν., Καραγκούνης, Τριανταφυλλίδης, Βλάχος, Αστειόπουλος, Λόλης (82', Κουζούφης), Λαμπαδάριος (85', Πετρίδης), Αναστασιάδης, Νικολούλης (88', Κόντος), Καλλιάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου