Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Αποτελέσματα Ακαδημιών

Κατηγορία Νέων
Μαλακοπή - Μπέμπηδες 2000 0-4

Πολύ κακή εμφάνιση από την ομάδα μας που έχασε εύκολα από τους Μπέμπηδες με 0-4. Ο νικητής είχε κριθεί από το 15ο λεπτό όταν το σκορ ήταν 0-3. Με παιδαριώδη λάθη στην αμυντική λειτουργία δόθηκαν εύκολα τρία γκολ στους φιλοξενούμενους οι οποίοι τελείωσαν το ματς πολύ νωρίς. Μετά το 15' η Μαλακοπή μπήκε στο παιχνίδι, έκλεισε τους χώρους και κατάφερε να δημιουργήσει δύο ευκαιρίες να μειώσει το σκορ χωρίς να τα καταφέρει.
Στο δεύτερο ημίχρονο για ένα 20λεπτο η ομάδα μας μπήκε καλά και συνέχισε να πιέζει χάνοντας ακόμη μία πολύ καλή ευκαιρία. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι τα ηνία του αγώνα και αφού έχασαν δύο καλές ευκαιρίες, κατάφεραν να σκοράρουν κάνοντας τέσσερα τα τέρματα τους δίνοντας χαρακτήρα θριάμβου στη νίκη τους.

Κατηγορία Παίδων
Μαλακοπή - Π.Α.Ο.Κ. 1998 0-6

Πρεμιέρα για την ομάδα Παίδων της Μαλακοπής με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Κ.. Δεν τα καταφέραμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και ηττηθήκαμε δίκαια με 0-6. Παρά τη διαφορά δυναμικότητας, η ομάδα μας στάθηκε καλά για ένα μεγάλο κομμάτι του αγώνα με το σκορ να παίρνει διαστάσεις μετά τις πολλές αλλαγές που έκανε ο προπονητής μας δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου