Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Μαλακοπή - ΠΑΟΝΕ 3-1

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα μας με 3-1 επί του ΠΑΟΝΕ φτάνοντας τους 6 βαθμούς έναν μακριά από την κορυφή του ομίλου. Η νίκη είναι πολύ σημαντική αφού ήρθε απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους αφήνοντάς την 3 βαθμούς πίσω.
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΝΕ ήταν ελαφρώς καλύτερος κυκλοφορώντας τη μπάλα με περισσότερη ηρεμία και λιγότερα λάθη. Παρόλα αυτά δεν απείλησε με εξαίρεση ορισμένα σουτ από μακρινή απόσταση χωρίς τύχη. Η Μαλακοπή δεν μπόρεσε να επιβάλει το παιχνίδι της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες. Κατάφερε όμως να προηγηθεί με χτύπημα φάουλ του Πεχλιβανίδη το οποίο δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο αντίπαλος τερματοφύλακας στο 30ο λεπτό.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τον ΠΑΟΝΕ εκμεταλλευόμενος ασυνενοησία της άμυνας και του τερματοφύλακά μας. Στα επόμενα 20 λεπτά ο ΠΑΟΝΕ ήταν καλύτερος, έφτανε εύκολα έξω από τη μεγάλη περιοχή της ομάδας μας αλλά δεν μπόρεσε και πάλι να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες. Στο 68ο λεπτό όμως οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες κάτι που σε συνδυασμό με τις αλλαγές που έγιναν άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού. Η ομάδα μας πήρε την πρωτοβουλία, κέρδισε αρκετά μέτρα στο γήπεδο και άρχισε να πιέζει. Έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Καλιάκη που δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα από το ύψος της μικρής περιοχής καθώς και με τον Παναγιωτίδη όταν η κεφαλιά που επιχείρησε από πλεονεκτική θέση έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Το 2-1 έκανε ο Καλιάκης ο οποίος πήρε τη μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή και με αριστερό δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 90ο λεπτό. Το 3-1 έγινε στο 93' από τον Λαμπαδάριο με σουτ από τη μικρή περιοχή μετά από ασσίστ του Πεχλιβανίδη τελειώνοντας ουσιαστικά τον αγώνα.

Μαλακοπή: Γούλας, Αστειόπουλος, Αναστασιάδης, Βλάχος, Τυρανίδης, Παναγιωτίδης, Μάχας (75', Λόλης), Πεχλιβανίδης, Ματελόπουλος (70', Πολυμέρης), Νικολούλης (85', Λαμπαδάριος), Καλιάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου