Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Ένωση Συκεών - Μαλακοπή 2-0

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας και έχασε από την Ένωση Συκεών με 2-0.
Στο πρώτο ημίχρονο η Μαλακοπή μπήκε δυνατά και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού χάνοντας μάλιστα και μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Μάχα. Κόντρα στη ροή του αγώνα η Ένωση προηγήθηκε όταν ο Κελεσίδης έβγαλε τη σέντρα και ο Νικοπολιτίδης με κεφαλιά από κοντά έκανε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα έγινε το 2-0 όταν ο Ιορδανόπολος εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας πλάσαρε από κοντα χωρίς να μπορεί ο Γούλας να αντιδράσει. Η ομάδα μας έχασε ακόμη μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Ματελόπουλο σε τετ α τετ να μη μπορεί να νικήσει τον Καλλίγκο ενώ και οι γηπεδούχοι έχασαν μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Γούλα να αντιδρά σωστά και να απομακρύνει τον κίνδυνο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Μαλακοπή μετέφερε τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή με μεγάλες μπαλιές κάτι το οποίο σε συνδυασμό με την οπισθοχώρηση της Ένωσης για την διατήρηση του μηδέν είχε ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να παίζεται ουσιαστικά στο μισό γήπεδο. Παρόλα αυτά το μόνο που κατάφερε η ομάδα μας ήταν να χάσει δύο πολύ καλές ευκαιρίες μία με τον Πολυμέρη και μία με τον Ματελόπουλο χωρίς να μπορέσει να πετύχει το γκολ που θα την έβαζε στο παιχνίδι.

Μαλακοπή: Γούλας, Τυρανίδης, Καλιάκης, Καραγκούνης, Τριανταφυλλίδης(45', Πολυμέρης), Παναγιωτίδης(78', Τσιαπακίδης), Λόλης, Πεχλιβανίδης, Νικολούλης, Ματελόπουλος, Μάχας (58', Αστειόπουλος)

5 σχόλια: