Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Εθνικός Πυλαίας - ΜΑΛΑΚΟΠΗ 0-2

Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδα μας τις υποχρεώσεις της για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 αφού επικράτησε εκτός έδρας του Εθνικού Πυλαίας με 0-2. Η Μαλακοπή ήταν καλύτερη του αντιπάλου της και δίκαια έφτασε σε αυτή τη νίκη.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν μόλις στο πρώτο λεπτό όταν σε σουτ που επιχείρησαν από το ύψος του πέναλτυ η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Αγγούσι. Η Μαλακοπή απάντησε με σουτ του Πεχλιβανίδη στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βλάχος δεν μπόρεσε να παραβιάσει την κενή εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα πλασάροντας έξω. Το σκορ άνοιξε στο 20ο λεπτό όταν ο Αναστασιάδης πήρε τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας κάνοντας το 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Μαλακοπή προσπάθησε να κρατήσει το μηδέν και με γρήγορες αντεπιθέσεις να πετύχει το 0-2 που θα τις εξασφάλιζε τη νίκη. Με σωστή τακτική κράτησε τον Εθνικό μακριά από την περιοχή της και πέτυχε το 0-2 με τον Λόλη ο οποίος με σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα. Ακολούθησε δοκάρι από τον Καλιάκη καθώς και μία πολύ καλή ευκαιρία από τον Ματελόπουλο. Οι γηπεδούχοι δεν αντέδρασαν ποτέ και έτσι η ομάδα μας έφυγε με το διπλό από το γήπεδο.

Μαλακοπή: Αγγούσι, Τυρανίδης, Καραγκούνης (75', Ματελόπουλος), Τριανταφυλλίδης (60', Λόλης), Βλάχος, Αστειόπουλος, Παναγιωτίδης, Πεχλιβανίδης, Αναστασιάδης, Νικολούλης, Πολυμέρης (65', Καλιάκης)

3 σχόλια:

  1. μπραβο ρε παιχταρες μπραβο...νικολακη μη μασας τπτ ρε απο τους φλορους!!αντε καλη επιτυχια και με παοδ..ααα ο παιζω με την μια που ηταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή