Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Ατρόμητος Πλαγιαρίου - Μαλακοπή 1-5

Εύκολη επικράτηση για την ομάδα μας με αντίπαλο τον Ατρόμητο Πλαγιαρίου με το ευρύ 1-5. Η Μαλακοπή παρουσιάστηκε σοβαρή καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό της.
Στο πρώτο 25λεπτο είχαμε τον πλήρη έλεγχο,φτάσαμε πολλές φορές απέναντι από τα αντίπαλα καρέ αλλά η τελική ενέργεια ήταν λανθασμένη με αποτέλεσμα να πετύχουμε μόλις ένα γκολ με τον Αναστασιάδη Νίκο. Στη συνέχεια ο ρυθμός της ομάδας έπεσε, έγιναν αρκετά λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά και πολλές λανθασμένες ατομικές ενέργειες. Παρόλα αυτά στο τελευταίο σχεδόν λεπτό του ημιχρόνου ο Παναγιωτίδης Αχιλλέας εκμεταλλευόμενος την ασσίστ του Ματελόπουλου Θωμά, από κοντά,πέτυχε το 0-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος στον αγώνα του Πεχλιβανίδη -Γέστε- Στέλιου έπαιξε καθοριστικό ρόλο αφού πέτυχε τρία γκολ με ισάριθμα σουτ. Σε όλο αυτό το διάστημα η Μαλακοπή ήταν καλύτερη του αντιπάλου της. Μία στιγμιαία αδράνεια στο τελευταίο ουσιαστικά λεπτό του αγώνα έδωσε την ευκαρία στους γηπεδούχους να μειώσουν με σουτ έξω από την περιοχή.
Η προετοιμασία συνεχίζεται αύριο με προπόνηση ενώ το Σαββατοκύριακο η ομάδα μας θα δώσει δύο φιλικά ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου