Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Αποτελέσματα Ακαδημιών

Κατηγορία Νέων

ΜΑΛΑΚΟΠΗ - Άρης 1-5
Πολύ κακή εμφάνιση για την ομάδα μας και ήττα με το βαρύ 1-5 από τον Άρη. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Άρης ήταν ανώτερος και κέρδισε δίκαια. Μόλις στο 35ο λεπτό το σκορ ήταν 0-4 με την ομάδα μας να πραγματοποιεί την χειρότερη φετινή της εμφάνιση.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Δημητριάδης Ανδρέας μετά από ασσίστ του Γράνδη μείωσε σε 1-4 με το τελικό σκορ (1-5) να διαμορφώνεται δύο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

Κατηγορία Παίδων

Αχιλλέας Τριανδρίας - ΜΑΛΑΚΟΠΗ 2-2 (8-7, πεν.)
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα Παίδων της Μαλακοπής η οποία τελικά ηττήθηκε στη διαδικασία των πένταλτυ από την αντίστοιχη του Αχιλλέα Τριανδρίας. Η ομάδα μας, όντας καλύτερη, προηγήθηκε με 0-2 αλλά δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα και δύο goal των γηπεδούχων έστειλαν τον αγώνα στην διαδικασία των πέναλτυ. Εκεί η ομάδα μας στάθηκε άτυχη και έχασε τελικά με συνολικό σκορ 8-7.

Κατηγορία ΠροΠαίδων

ΑΕ Κρήνης - ΜΑΛΑΚΟΠΗ 3-4
Πολύ καλή παρουσιάστηκε η ομάδα ΠροΠαίδων της Μαλακοπής στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕ Κρήνης και επικράτησε με 3-4. Η ομάδα μας έχασε και άλλες ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ. Εξαιρετικός ο Τσεμεκίδης έκανε ότι ήθελε τους αντιπάλους του.

3 σχόλια:

  1. Ακούστηκε ότι η Παίδες (μαζί με μερικούς Προπαίδες) έχασαν γιατί είχε περάσει η ώρα και πείνασαν. Παρακαλείται ο προπονητής των Προπαίδων να μεριμνήσει την επόμενη φορά και να έχει μαζί του το απαραίτητο κολατσιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. taso poios ekatse katw apo ta goal post???kai mazepse 5???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μεγάλος Πάρα. Είχε πολύ καλές τοποθετήσεις ο παίχτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή