Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Μαλακοπή - Ομόνοια Σϊνδου 4-0

Εύκολη νίκη για τη Μαλακοπή επί της Ομόνοιας Σίνδου με το ευρύ 4-0. Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας τερμάτισε μαζί με τη Λητή στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έτσι η είσοδος στα Play off θα παιχτεί μεταξύ των δύο ομάδων σε αγώνα μπαράζ την ερχόμενη Τετάρτη σε ουδέτερο γήπεδο.
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ καλά για τη Μαλακοπή η οποία έχασε πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ χωρίς όμως να τα καταφέρνει. Η Σίνδος κατάφερε να ισοροπήσει το παιχνίδι μόλις στο τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μονόλογος για τους γηπεδούχους οι οποίοι προηγήθηκαν μόλις στο 47 με goal του Λαμπαδάριου με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή ύστερα από ασσίστ του Αναστασιάδη. Μετά από τρία λεπτά έγινε το 2-0 με κεφαλιά από τον Βλάχο ύστερα από κόρνερ του Μάχα. Το 3-0 έκανε ο Αχαλινόπουλος Κ. νικώντας σε τετ α τετ τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκμεταλλευόμενος και πάλι την ασσίστ του Μάχα. Το τελικό 4-0 έγινε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ από τον Οικονόμου.
Αυτή ήταν η τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Α1 με τη Μαλακοπή να σημειώνει ρεκόρ πόντων, με τους 55 που συγκέντρωσε, σε σχέση με τις άλλες δύο φορές που βρέθηκε στην ίδια κατηγορία, αφού κατάφερε να ξεπεράσει την περσινή πολύ καλή συγκομιδή των 54 πόντων. Μάλιστα οι 55 φετινοί πόντοι συγκεντρώθηκαν σε δύο αγώνες λιγότερους αφού φέτος στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 17 ομάδες σε σχέση με πέρσι που συμμετείχαν 18.

Μαλακοπή: Γούλας, Αστειόπουλος (70', Τυρανίδης), Αναστασιάδης, Βλαχος, Τριανταφυλλίδης, Παναγιωτίδης, Μάχας, Πεχλιβανίδης, Αχαλινόπουλος Λ. (67', Χατζάρας), Αχαλινόπουλος Κ., Λαμπαδάριος (75', Οικονόμου)

6 σχόλια:

  1. Εύκολα χάσαμε το στοιχηματάκι από Οικονόμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κίνητρα του δίνουμε ρε Τασούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τασούλη και πέρσι 55 είχαμε. Η μεγάλη επιτυχία είναι τα 65 γκολ που πετύχαμε που είναι και η καλύτερη επίδοση στην κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ναι? Νόμιζα 54 είχαμε. Ε καλά ένας πάνω ένας κάτω δεν πειράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για όσους δεν γνωρίζουν να ενημερώσω ότι και η Ηλιούπολη με τις Συκιές ισοβάθμησαν και θα παίξουν μπαράζ για την τρίτη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ2 Μαΐου 2011 στις 9:41 π.μ.

    Πότε θα πληρώσετε αυτά που χάνεται; Εύκολα στοιχήματα. Κλέβω εκκλησίες μάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή