Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Μαλακοπή - Εθνικός Πυλαίας 3-2

Νίκη στο τοπικό ντέρμπυ για την ομάδα μας με σκορ 3-2 η οποία κράτησε τη Μαλακοπή στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και εντός των play off. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα αφού η Μαλακοπή με εξαίρεση το 15λεπτο 45-60, ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να διευρύνει και άλλο το σκορ αν ήταν λίγο πιο εύστοχοι οι παίχτες μας στην τελική προσπάθεια.

Το 1-0 έγινε από τον Αναστασιάδη Νίκο στο 15ο λεπτό ο οποίος εκμεταλλέυτηκε την ασθενή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα στο σουτ του Ματίκα Στάθη και από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Εθνικός προσπαθούσε μόνο με μεγάλες μπαλιές να απειλήσει την εστία του Γούλα και σε μία από αυτές κατάφερε να ισοφαρίσει όταν ο Κεσίδης εκμεταλλέυτηκε μία σύγχηση στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1. Η απάντηση ήρθε δύο λεπτά αργότερα από τον Μάχα ο οποίος αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την ασσίστ του Χατζάρα και μέσα από τη μικρή περιοχή δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα, κάνοντας το 2-1.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Εθνικός μπήκε πιο δυνατά, εκμεταλλεύτηκε το ότι η ομάδα μας δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει καλά τη μπάλα και προβλημάτισε την άμυνά μας σε μία περίπτωση, στην οποία όμως ο Γούλας αντέδρασε πολύ καλά και κράτησε το 2-1. Με την είσοδο του Πεχλιβανίδη (επέστρεψε μετά από διάστημα 3 εβδομάδων λόγω τραυματισμού) στο 65ο λεπτό η ομάδα ηρέμησε, κυκλοφόρησε καλύτερα τη μπάλα και μάλιστα έκανε και το 3-1 που ουσιαστικά τελείωσε και τον αγώνα. Το goal σημείωσε ο Πεχλιβανίδης με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ. Στα εναπομείναντα λεπτά ο Εθνικός προσπάθησε να πετύχει το goal που θα τον έβαζε και πάλι στο παιχνίδι με την είσοδο του Παντελιάδη αλλά η καλά στημένη άμυνα της Μαλακοπής καθάρισε όλες τις φάσεις που πήγαν να δημιουργηθούν. Το τελικό 3-2 έκανε ο Παντελιάδης στην τελευταία φάση του αγώνα με πολύ καλή εκτέλεση φάουλ, με τον διαιτητή να σφυρίζει και το τέλος του παιχνιδιού.
Επόμενος αντίπαλος της ομάδας μας η Λητή, σε παιχνίδι που θα γίνει την Τετάρτη 6 Απριλίου το οποίο θα κρίνει ανάλογα με το αποτέλεσμά του και την έκτη θέση που εξασφαλίζει την είσοδο στα play off.

Μαλακοπή: Γούλας, Αχαλινόπουλος Λ. (Τυρανίδης, 85'), Αναστασιάδης, Βλάχος, Παναγιωτίδης, Αστειόπουλος, Χατζάρας, Μάχας, Ματίκας Σ. (Πεχλιβανίδης, 65'), Αχαλινόπουλος Κ. (Λαμπαδάριος, 88'), Πολυμέρης.

8 σχόλια:

  1. Εντάξει δάσκαλε σβήσε από το παράθυρο αυτά που έγραψες, κερδίσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 33 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΠΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΓΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς που δεν έπαιξε ο Οικονόμου και δε μας έπιασε σε συμμετοχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φήμες κάνουν λόγο για μία θέση στο δωματιάκι του Αισώπου που άδειασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάλι γκολ ο Μάχας; Λέτε τελικά να φτάσει τα 10 που θέλει ο Μαίκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με το πριμ τι γίνεται τώρα ρε Γιαννάκη Οικονόμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΠΡΙΜ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΑΝ ΕΒΓΕΝΕ ΚΑΙ Η ΤΣΕΛΣΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πριμ που είχε υποσχεθεί ο πρώην εννοώ ρε μπούφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή