Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Μαλακοπή - Εθνικός Μαλγάρων 3-0

Σπουδαία νίκη για την ομάδα μας επί του Εθνικού Μαλγάρων με σκορ 3-0. Η Μαλακοπή έπιασε πολύ καλή απόδοση και κέρδισε εύκολα τον αντίπαλό της.
Το πρώτο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στην ομάδα μας που έβαλε δύο goal, είχε δοκάρι και πολλές άλλες ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ. Μόλις στο 8ο λεπτό ο Αχαλινόπουλος Κ. σημάδεψε το δοκάρι με σουτ έξω από την περιοχή. Το 1-0 έκανε ο Ματίκας Στάθης με κοντινό πλασέ στο 17ο λεπτό της συνάντησης. Το 2-0 που ήταν και το ομορφότερο από τα τρία goal πέτυχε ο Αχαλινόπουλος Κώστας ο οποίος πέρασε δύο αντιπάλους του και με βολέ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Μαλακοπή κατάφερε να πετύχει μόλις στο 60ο λεπτό το 3-0 με τον Βλάχο Χάρη με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή μετά από κόρνερ του Πεχλιβανίδη και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Στη συνέχεια οι παίχτες μας διαχειρήστικαν το αποτέλεσμα ώστε να μην ξοδέψουν δυνάμεις, μιας και ήταν το τρίτο παιχνίδι σε διάστημα οχτώ ημερών.
Το αποτέλεσμα αυτό σε συνδυασμό με τη νίκη του Μακεδονικού Λητής επί του Εθνικού Πυλαίας, κράτησε τις δύο ομάδες ισόβαθμες στους 49 βαθμούς να παλεύουν για μία θέση που οδηγεί στα play off.
Η νίκη αυτή ήταν αφιερωμένη στον Ματίκα Στάθη που έπαιξε για τελευταία φορά ως αρχηγός της ομάδας μας αφού στα τέλη του μήνα αποχωρεί μετά από πέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας και προσφοράς.

Μαλακοπή: Γούλας, Τυρανίδης, Αχαλινόπουλος Λ., Βλάχος(67', Λαμπαδάριος), Τριανταφυλλίδης, Παναγιωτίδης, Χατζάρας, Πεχλιβανίδης, Αχαλινόπουλος Κ. (83', Ματελόπουλος), Ματίκας Σ., Πολυμέρης (75', Μάχας)

12 σχόλια:

  1. Συγκινητικές στιγμές στο πλαστικό της Πυλαίας. Δάκρυσαν μέχρι και τα δοκάρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ......ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!!!!!!,,,,,,ΝΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΝΑ ΣΤΗΝ ΕΔΙΝΑ ΡΕ ΣΤΑΘΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΕΣΩΓΑΜΠΡΟ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλε Τάσο Αστειόπουλε οι πλέον δύσκολες στιγμές είναι αυτές του αποχωρισμού παιδιών που πρόσφεραν σαν ποδοσφαιριστές αλλά και κόσμισαν με την παρουσία τους σαν άνθρωποι την ομάδα.
    Μάλλον πρέπει να τους βρούμε εδώ δουλειά για να γυρίσουν ξανά πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παει το λομπυ της Υφανετ εξαφανιστηκε εξ'ολοκληρου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τους προσλαμβάνω εγώ, έχω ένα διθέσιο καναπέ στο μαγαζί κενό. Έχουμε να πιούμε κάτι φραπέδες...εεε να δουλέψουμε εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τραγικέ Αργυρόπουλε το πιο τραγικό σου πρωτάθλημα συνεχίζεται ή έχει ακόμη χιόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην του μιλάς έτσι του Argi. Μπορεί να επιστρέψει του χρόνου, ε Θωμά? Θα πληρώνει το συμβόλαιό σου ο ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετά την ανανέωση μου για του χρόνου, Αργυρόπουλε τραγικέ, επέστρεψε ώστε να σε πληρώνω να μου καθαρίζεις τα παπούτσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πωωωωωω μα ποσο χαμηλα θα πεσετε εκει στη ΜΑΛΑΚΟΠΗ,ανανεωσατε κ παλι τον Οικονομου???δηλαδη τωρα που εφυγε ο Σταθακης ο Οικονομου μπορει να παιρνει χρονο συμμετοχης που να αγγιζει μεχρι κ το ημιχρονο??? εμεις τελειωνουμε μεγαλη Τεταρτη Γιαννακη τους εχω πει καλο καλοκαιρι... και βρισκομαι σε συζητησεις με ομαδα της πυλαιας που παιζει στην Α1..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και να παίζει του χρόνου δεν θα παίζει του πάραχρονου raul αν κάνει αυτή τη μεγάλη μεταγραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή