Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Κεραυνός Αγγελοχωρίου - Μαλακοπή 1-2

Αγχωτική νίκη για την ομάδα μας στο Αγγελοχώρι επί του τοπικού Κεραυνού με σκορ 1-2. Η Μαλακοπή έχασε πολλές ευκαιρίες για να τελειώσει τον αγώνα χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει ένα τρίτο goal με αποτέλεσμα η αγωνία να διατηρηθεί μέχρι το τέλος του αγώνα.
Το Αγγελοχώρι μόλις στο 10ο λεπτό ευτύχησε να προηγηθεί (κέρδισε ο προπονητής το στοίχημα από τον Οικονόμου) στην πρώτη μόλις επίσκεψή του στα καρέ της ομάδας μας. Οι παίχτες μας παρόλα αυτά αντέδρασαν γρήγορα δημιούργησαν ευκαιρίες και ισοφάρισαν στο 20ο λεπτό με τον Αχαλινόπουλο Κώστα με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής. Το 1-2 έκανε ο Ματίκας Στάθης 10 λεπτά αργότερα με σουτ από τη μεγάλη περιοχή. Η ομάδα μας συνέχισε να ελέγχει τον αγώνα, να δημιουργεί ευκαιρίες αλλά είτε τα άσχημα τελειώματα είτε οι λανθασμένες τελικές πάσες εμπόδισαν την επίτευξη του τρίτου goal.
Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση μας έπεσε αλλά και πάλι οι φάσεις δημιουργήθηκαν στα αντίπαλα καρέ χωρίς όμως να αξιοποιηθούν. Στο 87ο λεπτό ακυρώθηκε, κακώς, goal του Λαμπαδάριου ως off side.
Με τη νίκη αυτή η ομάδα μας διατηρήθηκε στην έκτη θέση στην οποία όμως έχει συγκάτοικο τον Μακεδονικό Λητής ο οποίος κέρδισε στο Κορδελιό τον Ελευθεριακό.
Την τελευταία αγωνιστική η Μαλακοπή υποδέχεται τη Σίνδο σε μία αναμέτρηση που το μόνο αποτέλεσμα που υπάρχει είναι η νίκη, στο κυνήγι της έκτης θέσης.
Τελευταία παρουσία με τη φανέλα της Μαλακοπής για τους Ματίκα Θανάση και Ματίκα Στάθη ήταν η σημερινή. Η προσφορά και των δύο στην ομάδα ήταν πολύ μεγάλη τα τελευταία έξη και πέντε χρόνια αντίστοιχα και η απουσία τους σίγουρα δυσαναπλήρωτη.

Μαλακοπή: Γούλας, Τυρανίδης, Αναστασιάδης, Βλάχος, Τριανταφυλλίδης, Παναγιωτίδης, Μάχας (75', Ματελόπουλος), Πεχλιβανίδης, Αχαλινόπουλος Κ. (82', Λαμπαδάριος), Αχαλινόπουλος Λ., Ματίκας Σ.

3 σχόλια:

  1. Πρέπει να είναι το πρώτο στοίχημα που κερδίζει ο coach από Οικονόμου. Ο Γιάννης δεν υπολόγισε ότι μπορούμε να δεχτούμε goal ΚΑΙ με αυτό τον τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα ανασταση κ καλο πασχα πομιστες!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή