Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Μαλακοπή - Ακαδημία Νεάπολης 3-2(πεν.)


Μεγάλη νίκη και πρόκριση στους 16 για τους Νέους της Μαλακοπής οι οποίοι επικράτησαν της Ακαδημίας Νεάπολης στα πέναλτυ με σκορ 3-2.
Το αποτέλεσμα την κανονικής διάρκειας ήταν 0-0.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι παίχτηκε κυρίως στο χώρο του κέντρου με τις δύο ομάδες να δίνουν περισσότερη προσοχή στην άμυνα. Έτσι οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες με την ομάδα μας να χάνει τις σημαντικότερες με τον Τσαβδαρίδη όταν δεν μπόρεσε με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα εξ επαφής στα δίχτυα ενώ στη συνέχεια της φάσης το πλασέ που επιχείρησε απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή από αμυντικό της αντιπάλου ομάδας.
Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικότερα μετά το 60ο λεπτό το παιχνίδι άνοιξε με τις αποστάσεις μεταξύ των γραμμών και για τις δύο ομάδες να μεγαλώνουν κυρίως λόγω της κούρασης. Τις μεγαλύτερες ευκαιρίες τις έχασε η Νεάπολη όταν σε δύο τετ α τετ ο Τζώνης με ισάριθμες εντυπωσιακές αποκρούσεις κράτησε ανέπαφη την εστία της ομάδας μας. Πολύ μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τη Μαλακοπή στο 76ο λεπτό όταν ο Μπενάι Σπύρος βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, σούταρε αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει και στην επαναφορά ο Κώστας Χρήστος δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία.
Ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτυ όπου η ομάδα μας επικράτησε με 3-2 αφού οι αντίπαλοι έχασαν το τελευταίο πέναλτυ(άουτ). Τα πέναλτυ για τη Μαλακοπή εκτέλεσαν κατά σειρά οι Τσαβδαρίδης, Προδρόμου, Γράνδης.
Επόμενως αγώνας, για τη φάση των 16 αυτή τη φορά, το Σάββατο 9 Απριλίου στο δημοτικό γήπεδο της Πυλαίας με αντίπαλο την Ηλιούπολη.

1 σχόλιο: