Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ηλιούπολη - Μαλακοπή 1-3

Μεγάλη νίκη για τη Μαλακοπή με σκορ 1-3 επί της Ηλιούπολης.Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες η ομάδα αντέδρασε και κατάφερε να πάρει τη πολύ σημαντική νίκη επί ενός εκ των διεκδικητών της ανόδου και του τίτλου.

Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν ισορροπημένος. Η Ηλιούπολη είχε τη μπάλα περισσότερο χρόνο στα πόδια της και η Μαλακοπή προσπαθούσε να κλέψει και να βγει γρήγορα στην αντεπίθεση. Το σκορ άνοιξε ο Ματίκας Στάθης στο 20ο λεπτό όταν μετά από σουτ του Αχαλινόπουλου Κώστα, σταμάτησε τη μπάλα στη μικρή περιοχή και με πλασέ έκανε το 0-1. Η μόνη φάση στην οποία κινδύνεψε η άμυνά μας ήταν στο 45ο λεπτό όταν ο Τομπουλίδης μπήκε από τα δεξιά μόνος του αλλά το σουτ που έκανε πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γούλα.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παράσταση για ένα ρόλο με την ομάδα μας να πετυχαίνει δύο goal και να χάνει μεγάλες ευκαιρίες για να διευρύνει κι άλλο το σκορ. Στο 57ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μαρμαρίδη. Στο 62 ο διαιτητής έδωσε πέναλτυ για την Ηλιούπολη το οποίο εκτέλεσε ο Στουκογιάννης αλλά ο Γούλας απέκρουσε κρατώντας το 0-1. Στο 66 ο Αχαλινόπουλος Κώστας με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-2. Στο 69 ο Τομπουλίδης εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας της Μαλακοπής μείωσε σε 1-2. Ο αγώνας τελείωσε ουσιαστικά στο 82ο λεπτό όταν ο Αχαλινόπουλος Λεωνίδας, μετά από ασσίστ του Μάχα έγραψε το 1-3.

Μαλακοπή: Γούλας, Ματίκας Θ., Αναστασιάδης, Τυρανίδης, Λαμπαδάριος (70, Αστειόπουλος), Παναγιωτίδης, Μάχας, Χατζάρας (78, Φορόπουλος), Αχαλινόπουλος Κ. (89, Ματελόπουλος), Αχαλινόπουλος Λ., Ματίκας Σ.

2 σχόλια: